Zadejte hledaný výraz...

Nasazení reklamní sítě typu AdSense do web aplikace

Do naší webové aplikace chceme nasadit, umístit reklamní bannery typu adSense. Aplikace je vzdělávací systém, kde si každý uživatel může zřídit svojí vlastní vzdělávací platformu. Tuto platformu si naplní uživateli a obsahem a tito uživatelé poté k obsahu přistupují a studují. Chceme aby se uživateli při prohlížení obsahu zobrazoval reklamní banner.
Vytvořená platforma je zřízena na subdoméně mojeplatforma.domena.com a v tuto chvíli již máme ca 2000 subdomén. Uživatel se musí do aplikace přihlásit a tedy reklamní banner se mu pravděpodobně bude zobrazovat až po přihlášení. Chceme aby se reklamy zobrazovaly ideálně jen na určitých stránkách prohlížeče obsahu. Jedná se o webovou aplikaci, která běží ve všech typech internet prohlížečů, včetně mobilních zařízení.
Jde nejen o nasazení, ale také výběr správné sítě, vzhledem k licenčním podmínkách některých sítí, aby bylo možno použít v naší aplikaci v souladu s podmínkami.
Pokud máš zkušenosti s nasazením takového systému do web aplikace a máš zájem o spolupráci, pošli reference a svojí hodinovou sazbu, rád poskytnu více informací.
Díky,
Honza Procházka
48 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 3. 10. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Zajcr (6 hodnocení)
19. 11. 2018

Jednalo se o vytvoření celé aplikace pro OS Android. Aplikace převáděla Webovou stránku do Webview a funkčně jí zobrazuje. Zde aplikace na Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=trainingonline.trainingonline

ikona hodnoceni
od Fido123 (13 hodnocení)
17. 1. 2017

Vynikající spolupráce.

ikona hodnoceni
od Fido123 (13 hodnocení)
11. 10. 2016

Bezproblémová spolupráce.

Další poptávky Více