Zadejte hledaný výraz...

Hledám programátora, potřebuji snímat obrazovku se znaky, převádět tu grafiku na text a dále reagovat.

Dobrý den, hledám programátora, který by dokázal nasnímat obsah obrazovky, kde právě probíhá určitá relace aplikace Windows desktop složená se znaků (písmen a čísel), řazených vedle sebe jako záznamy a i pod sebou ( více řádkových záznamů). Není to webová aplikace, je to exe modul, který prostě běží na monitoru a tato aplikace by uměla zkrátka číst data přímo z monitoru a podle toho, co je nastaveno, tak jednat. Vše běží na platformě Windows desktop.
Stále přichází nová data a obsah tabulky na monitoru se stále mění po kliknutí na jedno určité místo na monitoru. Obsah se odrolovává dolů (refresh tabulky je ruční a záleží na člověku, který za tím sedí). Nových záznamů není nikdy tolik, že by to bylo mimo rozsah viditelnosti na monitoru (možná ztráta dat je skoro vyloučená a s nějakými ztrátami se prostě počítá)
Aplikace by sejmula určitý výřez obrazovky, převedla by vlastně tu grafiku na text a čísla, což je i obsahem té obrazovky a jakmile by se některé položky sejmuté shodovaly s tím, co očekávám, rovnaly by se tomu, co nastavím, že hledám, např. (město, psč atd..) proběhla by akce.
Na tu aplikaci se nedá nijak jinak napojit (externě, interně apod..), než takto natvrdo udělat program na snímání přímo té obrazovky.
Ta akce by spočívala ve vytočení mého mobilního telefonu na specifické číslo, kde to číslo je rovněž součástí toho sejmutí a těch záznamů na monitoru. Právě vytáčený záznam, protože informace jsou na obrazovce formou záznamů pod sebou, by se jakoby prosvětlil abych věděl, kam se přesně volá, což bych mohl vidět i na displayi mého mobilu v nějaké zkrácené podobě.
Byl by to v podstatě takový vytáčecí a snímací automat, který by vytáčel automaticky čísla podle podmínek ze sejmuté části obrazovky. Tento nový seznam vytvořench záznamů by se ukládal do souboru spolu se značkou, že tento záznam byl prostě vytočen mobilním telefonem.
Osobně zatím vidím problém hlavně s vytáčením mého androidu podle přání. Buď by se musela napsat nějaká zvlášť aplikace, která by se dokázala z mého Windows desktopu dostat do Androidu a vytočit ho anebo jsem ještě přemýšlel o tom, že by to možná nějaká už hotová aplikace uměla, jen by se jí předaly parametry o vytočení (číslo + nějaký text v rámci délky jména kontaktu)
Poptávku na vytvoření propojení Windows desktopu a Androidu v rámci 1 místnosti mám zde: https://webtrh.cz/416067-hledam-programatora-dokazal-windows-desktopu?p=1495448
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 12. 11. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více