Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám hotovou hru na ANDROID – Možnost zajímavého příjmu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 11. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
chtěl bych nabídnout hru pro Android, která nese název Crazy Squirrel. Musím říct, že je mi docela líto tuto hru nabízet, protože je to takové moje "dítě", které mělo veliké plány, ale to zachvíli.
27705
O čem hra je?
Hra je zcela jednoduchá, hráč se vžije do role veverky, která jede z prudkého kopce a dotekem přeskočí překážky, které jí tuto cestu znepříjemňují. Celá hra je založena na tom, že hráči se snaží umístit na první pozici v žebříčku (který vidí každý hráč) a při pokoření prvního místa vyhrají například nějakou hru, kterou uvedete v sekci "soutěž". Ve hře veverka sbírá oříšky, které velmi vzácně dodává čáp při cestě, ale příjemnější cestou je právě nákup oříšku za reálné peníze či získání za body, které hráč může získat za sledování reklam či splnění jiných nabídek, ze kterých bude mít majitel hry peníze. Oříšky hráč poté může využít v případě nárazu a to tak, že si "zaplatí" oříškem pokračování v cestě, najednou může vlastnit maximálně pět oříšků, tudíž si může až pětkrát "obnovit" život při jedné cestě a nabrat tak naprosto skvělé skore, kterým ovládne žebříček a následně třeba i vyhraje danou cenu uvedenou v sekci "soutěž".
Hra je schválně vytvořena velmi jednoduše, aby jí mohl hrát úplně každý!
Děti si jí zamilují a starší budou soutěžit o první pozici v žebříčku, aby něco vyhráli.
V případě výhry v této aukci předám kontakt na vývojáře.
- V případě, že budete chtít něco změnit či přidat je nutné mu samozřejmě zaplatit, kolik? To už je na Vaší domluvě.
- Také dostanete kontakt na grafika, který maloval celou hru a dělal i hudbu...veškerá grafika a hudba je zcela originální!
27704
Proč hru prodávám?
Jak už jsem uváděl na začátku, je mi to docela líto. S hrou jsem měl veliké plány a chtěl jsem investovat nějaké peníze do propagace, což na začátku ani nebylo nutné, protože po vydání se hra držela v trendy na Google Play v České Republice a hráči se opravdu předháněli. Ovšem narazil jsem na jeden veliký problém. Mám ještě jednu aplikaci, kde jsem měl AdMob (služby od Google) a Google mě tento účet zablokoval kvůli neplatné aktivitě (na té druhé aplikaci) a bohužel nereagují ani na odvolání a já jsem v tomhle opravdu moc malej, abych dokázal Google přesvědčit, že by měli právě mě odblokovat, tudíž jsem se s tím už smířil, ale nastal problém takový, že právě tato hra Crazy Squirrel byla založená na výdělku přes Google (nákupy oříšků), které bohužel se zablokovanými funkcemi pro obchodníky nemohu přijímat, i když problém byl u jiné aplikace na reklamách. Tudíž bych chtěl dát hru do opravdu dobrých a snaživých rukou! Myslím si, že má veliký potenciál a při troše propagace bude určitě zase v trendech a výdělky tam mohou být opravdu veliké, lidé jsou soutěživý a oříšky budou kupovat jedna radost.
Doporučuji cenu za jeden oříšek okolo 25Kč (samozřejmě konkrétní částka je na Vás).
Na hře se pracovalo dlouhé měsíce a doufám, že to nebyla zbytečná práce :)
27706
V případě výhry můžeme hru přesunout na Váš účet, ale dle mého názoru bude lepší, když Vám pošlu .apk, který si nahrajete na svůj Google Play Console úplně od nuly, bude to jednodušší a začínáte s čistým štítem! Hra do teď měla pouze něco okolo 120 hráčů....pokud jen trošku o tom dáte vědět na Facebooku, budou to tisíce, to jsem si jist.
Jaké jsou výdaje?
Pro provoz potřebujete jakoukoliv doménu. (cca 150kč/rok)
Hosting (stačí využít FREE od Endory)
Vývojářský účet Google Play Console (tuším, že za vytvoření tam je poplatek kolem 600kč)
Na začátku byste určitě potřeboval pomoc od vývojáře samotné hry, na kterého dostanete kontakt a musíte s ním přendat veškeré věci jako je např. IronSource (reklamy), nákupy oříšků apod. na Váš účet.
(Cenu si dohodnete s ním, ovšem tohle by neměli být náročné aktivity)
Pokud zakoupíte hru pomocí "Kup teď", zaplatím mu sám a nebudete muset nic platit za přendávání na Vaše účty.
Odkaz na hru v Google Play:
ZDE
Tato aukce je pouze pro zájemce z ČR. Jsem neplátce DPH, tudíž fakturu mohu vystavit pouze v rámci ČR.
13 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 2. 2. 2015
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E