Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

P2P půjčka od Huga

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 11. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Půjčte si výhodně. Hugo vám poradí kde a jak. Zapomeňte na nebankovky a banky. Půjčte si od lidí stejných jako jste vy!
Půjčky od lidí jsou nejšetrnejší způsob jak ušetřit na vymyšlených poplatcích, zbytečných pojištěních, úroků z úroků, plateb za úvěrový účet, který ani nepotřebujete, administrativních poplatků, poplatků za poplatky a tak dále a tak dále.
Půjčka od lidí s Hugem
Víte, co je na půjčce od lidí nejlepší? Je lidská a poslouchá príběhy klientů. Všichni ti, kteří se vám budou skládat na půjčku, budou půjčovat vám. Nejste pro ně jen variabilní symbol. Jste jejich investice. Důvěřují vám, váži si vás.
Proč obyčejní lidé investují do půjček?
Jak jinak si mají uspořit, když na termínovaném vkladu jim dá banka 0,50% ročně? Pokud nechce obyčejný člověk ztrácet uspořené peníze kvůli inflaci a plánuje do budoucna koupi bydlení, auta nebo čehokoliv jiného, je nucen hledat vhodnější podmínky tam, kde se mu ivestované peníze zhodnotí.
P2P půjčka od Huga je bezpečná
Peer tu peer půjčky, které vám doporučí Hugo, jsou bezpečné jako v bance. Výhodou je, že platforma P2P není klasická nebankovka a tak se nemusíte obávat nekalých praktik. Půjčí vám obyčejní lidé jako jste vy a to za výhodný úrok. Všechno jsem zkontroloval a mohu vám potvrdit, že P2P půjčky jsou 100% anonymní a to znamená, že investor vás nepozná i kdyby to měl být právě váš soused. Půjčky mezi lidmi jsou zkratka výhodné, moderní a bezpečné. Vyzkoušejte to a jinak si už nikdy nebudete chtít půjčit.
Jak půjčování mezi lidmi funguje?
Pokud víte, co je aukce, tak je to úplně stejné. Zaregistrujete se do P2P platformy a nakonec napíšete, na co byste peníze potřebovali. Někdo píše například na nové auto, jiný zase na konsolidaci nevýhodných půjček a další zase například na svatbu. Nemusíte se bát, půjčka je naprosto bezúčelová. Jde jen o to, aby investor viděl vás jako člověka a ne jako stroj. Obyčejným lidem vždy záleží na druhém člověku. Nebankovky empatii neznají, ale P2P půjčky ano. Pokud jste se dostali například díky lichvářům do problémů, napište to do příběhu a uvidíte, že se najdou investoři, kteří vám půjčí. Nejste pro ně jen čísla. Jste lidé jako oni.
Pokud máte zájem nebo se chcete dozvědět více, klikněte na tuto adresu: https://www.ammadopujcky.cz/hugo-p2p-pujcka/
65 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 13. 6. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více