Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nabízíme zaučení na pozici obchodního zástupce

Ahoj!
Do naší mladé digitální agentury hledáme externího kolegu, který je odhodlaný začít kariéru jako obchodní zástupce, ale nemá v této oblasti zkušenosti (malé, či žádné). Jsme schopni tě zaučit a vést pro dosažení stabilního příjmu během relativné krátké doby, a to díky dvěma zkušeným obchodníkům, kteří tě provedou začátky, budou ti intenzivně asistovat až do tvých prvních prodejů a i dále ti budou k dispozici na denní bázi pro zlepšování tvých schopností.
Předmětem prodeje jsou digitální služby vysoké kvality, cílíme tedy na malý počet prodejů za vysoké ceny. Pro nováčky nabízíme výnosný provizní systém s možností fixního platu po odzkoušení spolupráce (možné je již druhý měsíc spolupráce). Časové podmínky jsou na dohodě.
Jestli jsi komunikativní, ambiciózní a nebojíš se nových věcí, pak se rádi pobavíme o možnostech spolupráce a řekneme ti také více o nás. Sídlíme v Praze a rádi se setkáme osobně, nicméně komunikaci s námi je možné vést i online. Spolupráce je možná po celé ČR.
Pokud tě naše nabídka zaujala, budeme rádi, když nám pošleš svůj životopis a pár řádků o tom, proč bychom si měli vybrat právě tebe na email jobs@bold-interactive.com.
Těšíme se na reakce.
20 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 7. 1. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více