Zadejte hledaný výraz...

Vyvíjej vlastní projekty a expanduj do zahraničí! Jak. Přijď na 13. Affiliate konferenci v Praze

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 18. 10. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Jak začít vyvíjet vlastní projekty a stát se nezávislým na svých zákaznících? Jak expandovat do zahraničí? UX a vše podstatné o technickém SEO se dozvíte na 13. AFFILIATE KONFERENCI 15.11.2018 v Praze.
Stále čekáte až vám obchodníci přinesou zakázku? To už je dávno pryč!!!
Již před 5 lety desítky developerských společností různých velikostí, kteří vyvíjeli weby na zakázku objevili kouzlo affiliate marketingu.
V dnešní době už desítky vývojářských firem kompletně změnili svoji strategii a jejich vlastní příjem z affiliate projektů převyšuje zakázkovou výrobu webů.
Jak je to možné? jaké jsou plusy affiliate?
Predikovatelný měsíční příjem - když máte zajímavý projekt kam chodí jasná cílovka je to ideální projekt na monetizaci přes affiliate, kde dostáváte provize z objednávek klientů, kteří přicházejí k inzerentovi skrz vaše stránky.
Nezávislost na obchodním oddělení a na zákaznících - vyvíjíte svoje vlastní projekty, tedy svoje knowhow neprodáváte jednorázově za tvorbu webu pro zákazníka, ale dlouhodobě ze svých webových projektů získáváte každý měsíc peníze.
Všechny významné e-shopy nabízejí affiliate spolupráci - z těch největších to jsou Mall, Euronics, Kasa, Alza, Invia, Zoot, Answear, Footshop, Notino, Astratex, Košík, Decathlon, Sephora, Sconto, Siko, Asko, Bata atd.
Jaké jsou mínusy?
Musíte se trochu věnovat marketingu, nebo si někoho najmout, abyste získali na své affiliate projekty zákazníky, které následně monetizujete přes affiliate. Důležité je hlavně SEO.
Přijďte načerpat knowhow vašich kolegů co se affiliate zabývají už řadu let!!!!
Zveme vás již na 13. Affiliate konferenci, která je zaměřena výhradně na výkonnostní marketing. Proběhne 7 přednášek a 4 workshopy s předními e-shopy (Yves-Rocher, SUPERZOO, Lékárna.cz)
Účast kvalitních speakerů posouvá Affiliate konferenci do TOP performance kalendáře každého specialisty na výkonnostní marketing.
Na 13. Affiliate konferenci vás zve celý tým VIVnetworks, s.r.o., který vybudoval v ČR a SR největší veřejnou affiliate síť.
Registrace zde
14 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 30. 3. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více