Zadejte hledaný výraz...

Redakční systém s dálkovou správou pro trojici dotykových obrazovek

Redakční systém – co nejjednodušší, z něhož by bylo možné obsluhovat tři různé dotekové obrazovky dle zadání, ideálně na bázi WordPress.
Vše musí být vzdáleně snadno ovladatelné a spravovatelné.
Obrazovka 1:
hlavní okno s možností vkládání textu i obrázků, vedlejší okno s komentářema k motivu v hlavním okně. Komentáře musí být rozklikávací – při kliknutí naskočí do hlavního okna kompletní text. Komentáře může vkládat kdokoli prostřednictvím napojeného tabletu/ klávesnice.
Nutné návratové tlačítko na HP hlavního okna, možnost listovat v různých nabídkách hlavního okna – spolu s tím se automaticky mění obsah vedlejšího okna tak, aby zde vždy byly relevantní komentáře odpovídající tématu hlavního okna
Nutná možnost pro admina stahovat (strukturovaně) komentáře – vždy téma + celý soubor komentářů, další téma + celý soubor komentářů
- Klient přijde k obrazovce, v hlavním okně si zvolí téma, které ho zajímá, a poté pročítá ve vedlejším okně jednotlivé příspěvky. Když ho některý zaujme, kliknutím si otevře v hlavním okně detaily, poté se vrátí. Když bude chtít sám přispět, otevře si okno, kam napíše titulek (nutno omezit počtem písmen, aby byly okna s názory konstantní velikosti) a pak doplní detaily, poté uloží. Jeho příspěvek pak naskočí u vybraného tématu jako nejnovější nahoře.
Obrazovka 2:
„dlaždice“ s fotkou a textem, po kliknutí přechod na plnou stránku s textem a případně dalšíma fotkama. Nahoře vždy jen uzoučká lišta navigace. Pro klienty pouze k prohlížení a čtení informací, vstup s novými informacemi sem může mít jen admin.
Pokud bude v režimu „screensaver“, bylo by fajn, kdyby se jednotlivé dlaždice náhodně zvětšovaly a zase zmenšovaly do základní grafiky. Nemusí být.
Příklad vzhledu – šablona http://surfarama.com/, při prokliku vybraného okna/ obrázku s popiskem by měla jako následující naskočit čistá celostrana s textem, případně dalšími obrázky, jako je třeba https://wp-themes.com/?page_id=46 tj. žádná další postranní navigační lišta apod.
Je možné zajistit, aby se obrazovka po uplynutí nějakého času sama vrátila zpátky na HP s nabídkou oken, aniž by čtenář aktivně klikal na návrat?
- Klient přijde k obrazovce, čte si titulky u jednotlivých obrázků, když ho něco zaujme, klikne na to, přečte celý text/ prohlédne další fotografie, vrátí se sám zpět na HP – nebo odchází a po cca 5 – 10 minutách by se obrazovka měla automaticky nastavit zpět na HP a nabízet základní „dlaždice“ s fotkama a textem
Obrazovka 3:
Na celou obrazovku pouze obrázek s titulkem, případně detailnějším popisem, k tomu hlasovací tlačítka s možností úpravy počtu tlačítek 2 – 10 (pouze adminem).
Pro admina možnost stahovat si kompletní výsledky hlasování v xls (včetně časového údaje)
Vždy po odhlasování se krátce objeví aktuální stav a poté se vrátí základní obrazovka.
- Klient přijde k obrazovce, přečte si zadání, klikne na jednu z odpovědí, vzápětí mu naskočí v grafické podobě aktuální skóre (v případě ankety – vyberte ze tří možností tu, která se vám líbí…), nebo správná odpověď v případě kvízu (která z nabízených odpovědí je správně? a/ b/ c/ d/ e…).
další detaily na vyžádání
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 17. 10. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více