Zadejte hledaný výraz...

Prodej projektu Duchod.cz – cena 665 tis Kč

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 10. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nabízíme k prodeji:
Projekt Duchod.cz
Základní charakteristika:
Projekt Duchod.cz
Atraktivní zavedený projekt na atrativní doméně Duchod.cz s přirozeně se zvětšující cílovou skupinou. Projekt byl provozován jako neziskový, nikdy na něm neběžela komerční prezentace žádné firmy. Příjmový model je možné téměř okamžitě spustit. Na webu mimo velkého množství pravidelných článků psaných odborníkem na problematiku, naleznete poradnu a důchodové kalkulačky.
Projekt nebyl posledních několik let aktivně rozvíjen, neboť směřování a focus firmy byl jiným směrem. Nyní bychom rádi pro projekt našli nového vlastníka, který jej bude dále rozvíjet. Potenciál projektu je velmi velký a cílová skupina velice zajímavá.
Některé další informace k projektu v příloze.
Celková proinvestovaná částka v předmětu prodeje (tedy hodnota projektu a domény) je minimálně 2 200 000 Kč bez DPH a lze ji prokázat. Jelikož výsledná prodejní cena je významně pod touto částkou, lze koupi vnímat i jako atraktivní investiční příležitost.
Prodejní cena projektu: 665 000 Kč bez DPH. Prodejcem je česká firma, plátce DPH.
V ceně prodeje mimo jiné je: doména, grafika, customizovaná webová aplikace (základ ve Wordpress), veškerý textový obsah, a to včetně kalkulačky, poradny, FB profil, atd….
Vaše dotazy směřujte ideálně mailem na vojtas@onio.cz a nebo +420 602 555 014
S přáním pěkného dne,
Vojtech Schwangmaier
ONIO s.r.o.
73 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 1. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E