Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám ziskový e-shop před sezónou! Velká příležitost

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 13. 10. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
rozhodl jsem se nabídnout svůj e-shop www.fesakov.cz, jelikož už mě příliš nenaplňuje a mám mnoho jiných aktivit a celkově se chci posunout jiným směrem.
E-shop vznikl koncem roku 2016 a doposud vygeneroval obrat 1,5 mil. Kč, zisk přes 400 000 Kč. S tím, 80 % těchto čísel vzniklo v září-prosinec roku 2017. Ve zbytku roku jsem se e-shopu příliš nevěnoval a neinvestoval takřka nic do reklamy a přesto jsem organicky generoval cca 10 objednávek měsíčně. Letos jsem také přidal dámské produkty, o který je velký zájem, ale zdaleka jsem nenaplnil potenciál celého e-shopu. Viz screen - http://prntscr.com/l5lc5t
Nyní je tedy obrovská příležitost nakopnout velká čísla a zbytek roku v nich pokračovat a díky novému dámskému segmentu to dostat ještě na vyšší level.
K tomu nechám kompletní sklad, který se převážně skládá ze zimních bund, které se rychle točí, MOC skladu je cca 230k. Zaručuji vám, že se ještě letos všechny prodají.
V neposlední řadě je součástí také FB page s cca 2k organických fans, Instagramový profil, GA, google adwords, Sklik, FB Ads, Glami, atd.
10 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 30. 12. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E