Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kvalitní e-mailing již od 0,01 Kč | Vyzkoušejte náš cool e-mailing | coolemailing.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 25. 9. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Potřebujete poslat 1 stejný email na 1 000 kontaktů ? 10 000 kontaktů ? 100 000 kontaktů nebo více? Odeslání emailů do 24 hodin ? Do 12 hodin ? Do 6 hodin ? Umíme to i rychleji!
Přemýšlíme jinak
Naše servery pro rozesílání e-mailů jsou naprogramovány tak, aby se sami učili a naslouchali tomu, co jim ostatní servery říkají. Zpracovávávají nepřijaté e-maily (bounces) a také stížnosti na spam, které získali prostřednictvím Feedback loop. Skvěle zvládají greylisting a throttling. Dále sbírají a vyhodnocují metriky a informace o doručitelnosti na úrovni každé domény. Na základě těch se pak učí, jak s cílovou doménou co nejefektivněji komunikovat.
Klíčové vlastnosti našeho emailingu
Základem je DKIM, SPF, DMARC, PTR, MX, SMTP, EHLO, RBL, IP a mnoho dalších technických detailů, díky čemuž se můžete soustředit na jiné věci, které jsou klíčové pro vaše podnikání.
E-maily mohou obsahovat přílohy, obrázky a grafické formátování
Možnost rozesílat textové i HTML e-maily
Antispamová kontrola
Nemusíte se bát, že email skončí ve spamu - vždy doručíme v nejlepší kvalitě.
Před tím, než kampaň rozešleme, tak naše antispamová kontrola zhodnotí vaši kampaň dle předem stanovených kriterií, podle kterých je každý e-mail hodnocený antispamovými filtry schránek příjemců. Aktivně monitorujeme naši infrastrukturu, tak abychom identifikovali možná rizika související s black listy nebo problémy s reputací IP adres. V momentě, kdy odhalíme nějaký problém, je ovlivněná IP adresa ihned vyřazena ze systému a začínáme pracovat na rychlém odstranění a prevenci do budoucna.
Nemůžete se rozhodnout nebo máte nějaké otázky? Vždy vám uděláme lepší nabídku než konkurence. napište nám na email: info@coolemailing.cz
Kontakt
info@coolemailing.cz
www.coolemailing.cz
34 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
15 hodnocení
členem od 17. 9. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od TapkaLuc (15 hodnocení)
23. 6. 2019
ikona hodnoceni
od Petr Parolek (11 hodnocení)
18. 6. 2019

vůbec nezaplatil druhou fakturu za provedené služby, první uhradil. P.Jiřička byl pouze zprostředkovarwl. Spojil jsem se přímo se zadavatem díla a ten se taky nestačí divit nad jeho neseriozním chováním. Mají taky spolu nevyřešené finanční vypořádání. Nedoporučuju raději nikomu spolupráci s p. J.J.

ikona hodnoceni
od SZEINER s.r.o. (4 hodnocení)
7. 6. 2019

Vytvorili to co jsme potrebovali, jsme spokojeni.

Další nabídky Více