Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nejlepší WordPressáci všech dob

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 23. 9. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Netvrdíme že jsme nejlevnější, nejslavnější a nejlepší jako ostatní. Rozhodně ale od práce v pulce neutečeme a co slíbíme to splníme za předem sjednaných podmínek. Naše práce nás totiž baví a živí nás.
Čím dál častěji se potýkáme s tím, že "programátor" vezme zakázku na kterou nemá buď čas, ve většině případů to jsou spíše zkušenosti (zkrátka to neumí). Následně se obrátí na nás, my práci v tichosti dokončíme za něj a on se pod to hrdě podepíše. Klient pak zbytečně platí i prostředníkovi, který jen projekt předá někomu jinému. Proč tedy nejít rovnou za námi a ušetřit nějaký ten peníz, čas a nervy?
Pokud sháníte dobré a spolehlivé programátory pro WordPress jste na správném místě. Stačí nás kontaktovat, rádi s vámi proberem váš projekt, poradíme a domluvíme se na případné spolupráci. Pokud chcete web za pár kaček nebo nejlépe zdarma, klikněte vpravo nahoře na ten křížek.
Pamatujte, vaše aktivní spolupráce na projektu a otevřenost šetří čas :)
O nás
Jsme tři nájemný programátoři a grafici s 6ti letou praxí. Máme zasebou desítky úpěšných projektů. Těžce makáme pro malé i velké firmy, živnostníky a instituce. Jsme skromný ale hrozně dobrý.
Tak co, plácneme si?
S pozdravem a hlubokou úctou
WKS
13 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 7. 6. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od JD2020 (1 hodnocení)
9. 10. 2020

Absolutně šílené jednání. Po zadání práce stanovení deadlinů hrubého nástřelu a přibližného dokončení se nedělo vůbec nic do doby než jsem po 14 dnech začal urgovat práci. Pan Dvořák nekomunikuje, bez telefonické urgence nereaguje na korespondenci. Nechce vrátit zálohu. Budeme předávat AK.

Další nabídky Více