Zadejte hledaný výraz...

Nový e-shop s luxusní módou a obchodní přirážkou 100% (dropshipping)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 22. 9. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Rádi bychom nabídli k prodeji e-shop (z roku 2017), který je ale plně připraven pro zahájení své činnosti. Jedná se o e-shop s módou vyšší kvality, který je napojen na dodavatele (funguje na systému dropshipping).
Web je poměrně nový a nikdy nebyl pořádně spuštěn, tudíž negeneruje žádné zisky. Zatím jsou zde základy SEO, několik minisites a zpětných odkazů. Originální meta popisky, popisky kategorií a články. Vše ve dvou jazycích (CZ a EN), vše vyšlo na minimálně 10 000Kč + spousta času s vkládáním a zařizováním. Dodavatel dodává zboží po celé Evropě od 3 do 7 dní.
Náklady webu jsou pouze za doménu, hosting a nakonec se platí cca 10 000Kč/měs za feedy (není nutné je spoustět, je možné to dělat i způsobem postupného naskladnění a následného rozeslání zboží koncovým zákazníkům). Zde se ale díky obratu můžete dostat na poplatek 0Kč/měs. Jedná se o opravdu kvalitní servis, byla vytvořena zkušební objednávka a vše bylo v naprostém pořádku. Reklamace se řeší rovnou s dodavatelem. Není tedy nutné držet sklad a řešit složitě reklamace. Pouze to přehodíte na dodavatele.
Za tuto částku získáte plně fungující web, připravený ihned ke spustění.
V případě dotazů mě kontaktujte pomocí SZ, případně se můžeme sejít v Brně na osobní schůzce.
PH
27453
9 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
14 hodnocení
členem od 25. 4. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E