Zadejte hledaný výraz...

Prodám zavedený e-shop s kojeneckým zbožím Mimi-Store.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 18. 9. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám zavedený, funkční a vyladěný eshop se super výstižnou doménou www.mimi-store.cz, s kojeneckým zbožím - hračky, kočárky, autosedačky, nábytek, oblečení atd... Ideální jako přivýdělek pro maminku na MD, ale i jako hlavní činnost. Dětské zboží je velice žádané a dobře se prodává. Stačí vyměnit své údaje a začít prodávat
Eshop funguje na bázi dropshipigu, tak že není nutné držet skladové zásoby, jen přeposíláte objednávky dodavateli a ten odešle zboží přímo zákazníkovi. Nebo jde doplnit klíč, kterým se objednávka odešle rovnou dodavateli, to jsem ale neměla, chtěla jsem mít větší kontolu. Zboží a skladová dostupnost se stahuje do e-shopu automaticky. V eshopu je kolem 18000 položek.
Není ale problém si vlastní sklad držet.
Eshop vznikl na začátku roku 2017 a provozován byl přes půl roku. Kvůli nedostatku času byl velice málo propagován, tak že návštěvnost nebyla nic moc, ale i tak za tu dobu bylo přijato 40 objednávek v hodnotě 36000,- .
Nyní už rok leží ladem, bez reklamy a nestarám se o něj, ale stačí začít propagovat a velice rychle návštěvnost poroste.
Eshop je koupen od systému Shop5, není pronajatý, ale odkoupený, tak že žádné měsíční náklady s provozem nejsou.
Bezplatné aktualizace jsou garantovány do 17.1.2019, pak se musí doplatit prodloužení .
Doména expirace 4.12.2018 je u Wedosu.
Pronájem virtuálního serveru do 10.1.2019 je u Českého hostingu.
Shop5 je velmi propracovaný systém, který má všechny možné funkce, na které si jen vzpomenete a ani je všechny nevyužijete. Vše se nastavuje ve velice přehledné administraci, nebo je k dispozici i spoustu videonávodů. Bez problémů funguje i kontakt s podporou.
Web je registrován na Heuréce a Hledejceny.
Již se webu vůbec nevěnuji, což se samozřejmě odrazilo na návštěvnosti a tak je škoda, aby ležel ladem.
Koupí získáte velice výstižnou doménu a ihned funkční, vlastní, vyladěný systém pro prodej kojeneckého zboží.
Faktura je samozřejmostí, nejsem plátce DPH.
Marže a vyřizování reklamací.
Prodávala jsem za minimální doporučené ceny, stejné, jako prodává maloobchod dodavatel a marže byla v průměru kolem 20-25%.
Pokud se rozhodnete prodávat za své - dražší ceny , budete mít marži jakou chcete. Minimální cena by se měla dodržovat. Cena nahoru nijak omezená není.
Reklamaci jsem neřešila ani jedinou, tak že konkrétní zkušenost nemám. Byla jsem domluvená, (kdyby to bylo potřeba) , že vracet zboží mohou zákazníci rovnou dodavateli, když to bude dopředu vědět. Komunikace se zákazníkem je ale na vás.
Jen mám zkušenost s nepřevzatou zásilkou na dobírku, ta se vrátila dodavateli, ne mě a přišlo mi storno vystavené faktury na plnou částku a to i včetně poštovného, což jsem nečekala.
Komunikace s dodavatelem je velice dobrá.
2627626277
17 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 27. 3. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E