Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Web na prodej připravených WordPress šablon (celkem 19)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 14. 9. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
od korunky nabízím k prodeji projekt Stránkonoš, který jsem zamýšlel pro svou partnerku na mateřské dovolené jako dárek. Bohužel se tomuto nechce věnovat z časových důvodů a proto nabízím web k prodeji. Mně k ničemu není a leží mi to tu bez šance že bych to rozvíjel. Dělám jiný business a toto mě moc nebere abych se tomu aktivně věnoval. Web je vhodný pro zájemce, kteří mají rádi wordpress a rádi by si tím vydělávali. Programování není potřeba.
Jedná se o projekt, který nabízí připravené webové šablony (viz. katalog produktů). Každý takový web je umístěn na subdoméně (např. zivotopis.strankonos.cz atd). V případě, že dostanete poptávku, tak lze web velmi rychle v řádu několika hodin zákazníkovi připravit (otextovat podle jeho představ) a marže je tak z důvodu nízké časové náročnosti vysoká. Jde jen o to, produkt dostat k zákazníkovi. Cest je několik - facebook kampaně, blog, spolupráce se slevovým portálem, nechat si napsat PR články na jiných webech, aj.
Koncept je vymyšlen tak, že cílí na živnostníky + malé a střední podniky s nižším rozpočtem - cena je nastavena na cca 5000. Každá profese má vytvořen 1 návrh (web pro lékaře, autoservisy, řemeslníky, zahradnictví, stavební firmy, atd). Cenu lze samozřejmě ještě snížit, protože časová náročnost přípravy webu není vysoká.
Web je postaven na wordpressu (hosting u wedosu a rád bych aby byl převod rovněž v rámci wedos) a je vyvinut pomocí pluginu Elementator. Kvalitu posuďte sami. Součástí webu je i 19 již připravench webových stránek, které jsem tam nasadil (viz katalog produktů). Pokud chcete přidat do nabídky nový web, tak to lze udělat jednoduše - u vašeho hostigu si založíte subdoménu, nainstalujete na něj automaticky wordpress (hostigy to umožňují), poté na subdoméně web připravíte a vložíte do katalogu produktů. Nic složitého.
Součástí prodeje jsou i propagační materiály připravené na mírů - hlavičkový papír, vizitky a návrh designu potisku flash disku - lze nechat vyrobit a dát zákazníkovi zdarma k objednávce. Samozřejmě i logo a asistence při převodu.
Cenu dávám o korunky, věřím webtrhu že stanoví férovou cenu za tento pěkný projekt. Rodičovský web a jeho weby na subdoménách se prodávají tak jak je vidíte. Po prodeji uzavřeme kupní smlouvu a vyřídíme převod.
Návštěvnost - web nemá příliš vysokou návštěvnost, neboť není nikde propagován. Jdou tam jednotky lidí denně.
Pokud jsem na něco zapomněl, tak se doptejte.
31 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 8. 2. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E