Startup revoluční náhrady stravy, která dává smysl.
Zobrazují se odpovědi 1 až 21 z 21

Otázka pre kaviarnikov - Koľko kíl kávy miniete za týždeň v kaviarni?

  1. Koľko kíl kávy miniete za týždeň v kaviarni, príp. inej prevádzke kde sa robí presso?
    Za odpovede ďakujem.

  2. Co se právě děje na Webtrhu?
    Veronika Kůtová poptává: Hledám sdílení kancelářských prostor
    Webprojekty poptává: Úprava PHP kódu maskující URL na Wordpress
    Need.android.app poptává: Zahraniční verze Firmy.cz
  3. Myslel jsem, ze shanis kvalitni kaviar a ono je to rec o mlete kave:/

  4. Klasická hospoda 2-3Kg týdně.

  5. Klasická kancelář cca 2 kg týdně.

  6. Citace Původně odeslal das Zobrazit příspěvek
    Klasická kancelář cca 2 kg týdně.
    Kolik lidí? 3? :)

  7. Citace Původně odeslal michal731 Zobrazit příspěvek
    Kolik lidí? 3? :)
    U nás 5 :-)

  8. V naší domácnosti se mine spousta lidi a je favoritem italská káva LavAzza které spotřebujeme cca 2 plechovky tj 0,5 kg jestli to lze brat jako jinou prevadzku :-)

    Turek tě asi nezajímá přesto jej zmíním také cca 0,5 kg zde jsme díky častým návštěvám dlouho laborovali a kávu Jihlavanka od Tchiba vyráběnou v polsku nahradily polskou marilou a nakonec se vrátili zpět k české kávě z pražírny Jarmila Novotného v Krásné Hoře blbě se kupuje ale stoji to zato vyzkoušet

    Omlouvám se trochu jsem ulít vypada to spíš jako pr clanek nez odpověď v diskusi ale káva, cigarety a cz brand je mou velkou vášní a tohle téma ve mě jako česko slovenského patriota nějak chytlo...:-))

  9. já toto mám zajeté léta stejný harmonogram
    vlastním malý caffe bar (prodáváme Lavazzu) kde mám vzadu bydlení a kancl

    Dávám 6/7 káv za den
    Ráno před vykaděním :) - caffe latte do trojky
    Po sprše a snídani espresso doppio
    pak jak kdo přijde klient, kámoš do těch 7 v celku max za den to už piji jen klasiku espresso

    btw
    jinak presso expreso a podobný ignorantský zkomoleniny neexistují - existuje espresso:)

  10. A ten caffe bar teda kolko kil minie za tyzden. Diky

  11. Citace Původně odeslal Cobra99 Zobrazit příspěvek
    A ten caffe bar teda kolko kil minie za tyzden. Diky
    přiměřeně:)

  12. Citace Původně odeslal vikin Zobrazit příspěvek

    btw
    jinak presso expreso a podobný ignorantský zkomoleniny neexistují - existuje espresso:)
    Taky mi to v té otázce škublo okem :-(


    Sice si myslím, že čeština je skvělý a výjimečný jazyk, který má právo si cizí terminusy technikusy upravit naprosto, jak se mu zlíbí, nicméně u espressa bych také trval na espressu ;-)

    A než ostatní dopijó, dám si každopádně ještě dopio.

  13. Citace Původně odeslal zlatomil Zobrazit příspěvek
    Taky mi to v té otázce škublo okem :-(


    Sice si myslím, že čeština je skvělý a výjimečný jazyk, který má právo si cizí terminusy technikusy upravit naprosto, jak se mu zlíbí, nicméně u espressa bych také trval na espressu ;-)

    A než ostatní dopijó, dám si každopádně ještě dopio.
    To máš pravdu
    Druhá strana je personál v kavárnách, který o kávě neví nic a je jich opravdu hodně...
    Majitelé na to kašlou nebo také nevědí

    kafe za 40,- a když si objednáš ristretto tak neví co to je..když řekneš lungo odpoví jako velký preso jo? - to je utrápený espresso pod pákou 40 sekund než nateče plnej hrnek.... z toho se musí každému udělat špatně od žaludku...

    je to ostuda baristických kurzů je plno, ale zájem neni takový jaký by měl ze strany kávárníků být

  14. A nebo když vám donesou vodu a tvrdí, že to je na doplnění tekutin, protože káva odvodňuje :D

  15. @vikin @zlatomil - hoši, tohle bylo in čtyři pět let zpátky, jebat někoho za "presso".

  16. Citace Původně odeslal Dolphi Zobrazit příspěvek
    @vikin @zlatomil - hoši, tohle bylo in čtyři pět let zpátky, jebat někoho za "presso".
    nejde o in jde o kulturu
    je samozřejmě každého věcí zda si objedná expreso nebo preso nebo další zkomoleniny.

    výsledkem pak je například to, že u mě kde na servis dbáme 100% často slyším od personálu jak si šušká: hele zase debil co chce picolo

    nehledě na to, že umět si správně objednat kafe, umět správně vyslovit název a vědět co si vůbec objednávám by měl být základ.

    Pokud člověk tedy nechce být za dementa například při obchodní schůzce nebo třeba na rande:)

  17. Citace Původně odeslal vikin Zobrazit příspěvek
    nejde o in jde o kulturu
    je samozřejmě každého věcí zda si objedná expreso nebo preso nebo další zkomoleniny.

    výsledkem pak je například to, že u mě kde na servis dbáme 100% často slyším od personálu jak si šušká: hele zase debil co chce picolo

    nehledě na to, že umět si správně objednat kafe, umět správně vyslovit název a vědět co si vůbec objednávám by měl být základ.

    Pokud člověk tedy nechce být za dementa například při obchodní schůzce nebo třeba na rande:)
    Hele, člověk je za dementa kvůli úplně jiným věcem, než že si neumí objednat kávu. ;-)
    Káva je civilizační rozmar, nikoliv životní potřeba nezbytná k životu.

  18. Ja osobne pijem lungo a slovo presso (foneticky preso) nepovažujem za žiadnu skomoleninu typu expreso, ale za skratku.
    A keď už sme na tom internete, tak by to kľudne mohlo byť a e-presso.

  19. Citace Původně odeslal vikin Zobrazit příspěvek
    nejde o in jde o kulturu
    je samozřejmě každého věcí zda si objedná expreso nebo preso nebo další zkomoleniny.

    výsledkem pak je například to, že u mě kde na servis dbáme 100% často slyším od personálu jak si šušká: hele zase debil co chce picolo

    nehledě na to, že umět si správně objednat kafe, umět správně vyslovit název a vědět co si vůbec objednávám by měl být základ.

    Pokud člověk tedy nechce být za dementa například při obchodní schůzce nebo třeba na rande:)
    Kafe, si snad umíme objednat všichni, stejně jako pivo, demence je právě tahle rádoby kafenazikultura ... ale to ti dojde až pochopíš, že na rande záleží na úplně jiných věcech než jak si objednáš kafe :)

  20. 2300 dávek měsíčně........1 dávka je asi půl běžného hrnku....

    ---------- Příspěvek doplněn 14.09.2018 v 15:53 ----------

    Citace Původně odeslal vikin Zobrazit příspěvek
    nejde o in jde o kulturu
    je samozřejmě každého věcí zda si objedná expreso nebo preso nebo další zkomoleniny.

    výsledkem pak je například to, že u mě kde na servis dbáme 100% často slyším od personálu jak si šušká: hele zase debil co chce picolo

    nehledě na to, že umět si správně objednat kafe, umět správně vyslovit název a vědět co si vůbec objednávám by měl být základ.

    Pokud člověk tedy nechce být za dementa například při obchodní schůzce nebo třeba na rande:)
    Jestli na rande řeší, jak jsis objednal kafe, tak jsis blbě vybral....:D

  21. Jestli na rande řeší, jak jsis objednal kafe, tak jsis blbě vybral....:D
    Na rozdíl od "pressa" mě "jsis" opravdu tahá za oči...

  22. Citace Původně odeslal vikin Zobrazit příspěvek
    ...

    výsledkem pak je například to, že u mě kde na servis dbáme 100% často slyším od personálu jak si šušká: hele zase debil co chce picolo
    ...
    No, mít personál, kterej mezi sebou o zákaznicích mluví jako o debilech, to je velký podnikatelský terno. :(

Hostujeme u Server powered by TELE3