Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Váš názor?

DanielT
verified
rating uzivatele
23. 8. 2018 00:55:16
Zdravíčko,
Abych byl upřímný přijde mi způsob života lidí trošku moc primitivní.
Jsme nejinteligentnější druh na tomto světě a přesto nejstupidnější.
Každý má jiný názor na to jak je možné že na této planetě existujeme, jak vznikl vesmír apod.. ale jsme tady a teď.
Zemi jsme téměř zalidnili a den ode dne je nás víc a víc, jsme na vrcholu potravního řetězce a nic nás neohrožuje krom ostatních lidí. Zabíjíme sami sebe.
Všichni jsou závislí na financích a moci.
Místo toho aby jsme si navzájem pomáhali a hledali řešení do budoucnosti.
Od roku 1960 vzrostl počet obyvatel na zemi cca z 3,5 mld na 7,5 mld a číslo se bude stále zvyšovat. Země je nádherná planeta a my jí takto ničíme.
Je toho spousta co by se dalo napsat ale zajímají mě vaše názory.
23. 8. 2018 00:55:16
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362283
zlatomil
verified
rating uzivatele
23. 8. 2018 01:21:29
Pro nás primitivní, mohl bys, prosím, napsat otázku ještě jednou, ale tentokrát jednoduše a stručně?
23. 8. 2018 01:21:29
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362282
DanielT
verified
rating uzivatele
23. 8. 2018 01:28:41
Vy tam někde vidíte otázku ?
Je to volné téma k diskuzi.
Jediná otázka je v názvu témata, která je jasná.
23. 8. 2018 01:28:41
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362281
Napsal DanielT;1481139
Zdravíčko,
Abych byl upřímný přijde mi způsob života lidí trošku moc primitivní.
Místo toho aby jsme si navzájem pomáhali a hledali řešení do budoucnosti.
Tohle je důvod proč nikomu pomáhat nechci, teď nemyslím primitivní chudáky ve většině afriky, kteří se nedostanou ani k základnímu vzdělání, těm bych opravdu rád nějak pomohl kdybych měl miliardy na víc (Ne to že někam pošlu smsku nějaké neziskovce fakt jako pomoc nepovažuji) Nicméně teď se chci bavit o lidech, kteří jsou kolem nás zde v ČR a v okolí, nemám naprosto chuť takovým lidem pomáhat.
Každému se zde dostane vzdělání když chce, stát zde dokáže opravdu hodně sociálně pomoci ačkoliv jsem proti tomu a mnoho dalších věcí, nicméně a to si troufnu říct, že většina lidí co využívají sociální programy 10 let v kuse a nebo toho vzdělání nevyužívají, tak jsou hovada nebo opravdu primitivní lidé. Takový ten typ lidí který na zastávce kouří 10 lidem do ksichtu cigarety, ale vy máte strach mu něco říct, protože je to takový ten typ člověka co po vás akorát začně řvát a dá vám přes hubu, protože to je to jediné co umí. Takovýhle lidé nemají ve slušně společnosti co dělat. Odmakavat 12 hodin ve fabrice a jít se ožrat to tihle lidé umí, ideálně mít doma ještě hloupou ženu, která jim porodí 4 děti, které pak živoří a nemají ani na batoh do školy. Hlavně že oba rodiče kouří a tatínek pořád chlastá.
Ačkoliv se to na první pohled nemusí zdát, tohle je realita spousty "rodin" v česku... Po té to dopadá, že volby vyhrávají socialistické strany, které jdou zcela opačnou cestou od svobody a odpovědnosti jednotlivců a přidávají stále více a více socialismu, který je samozřejmě tou největší brzdou pokroku.
Nazvětě si mě pro mě za mě nacistou, ale všechen tenhle násilnický odpad bych postavil ke zdi a střílel. Násilí podle mě nemá v moderním světě co dělat a přitom je stále všude zcela běžné, kolik lidí někde dostane přes hubu nebo je násilně okradeno každý týden i v ČR. Ve většině případů jsou to právě zmíněný primitivové, kteří ubližují te slušné části obyvatelstva.
23. 8. 2018 07:53:00
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362280
hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
23. 8. 2018 08:40:12
Ariwenie: Zajimave jak v jednom prispevku dokazes tolik odsoudit nasili a hned vedle bys vsechny stavel k zdi a strilel... To si nevidis do pusy? Kdyz tvrdis ze nasili tu nema misto a pak bys sam delal to nejhorsi nasili, ktere jde provozovat? ...
Sorry, ale kdo jsi ty abys rozhodoval kdo ma pravo na zivot.
Cokoliv co se deje ve společnosti je odrazem spolecnosti, nikoliv jednotlivcu v ni. A sorry, ale asi se budes divit, ty lidi dole za to svym zpusobem vazne nemuzou, nikdo z nich si nevybíral narodit se do nakejch sracek, ktere ho provedli celym životem, az tam kde skoncil. Porad to tady svadime na ty lidi samotne, ale realita je takova, ze do ceho se člověk narodi v tom vetsina lidi i zustane, zmeny jsou nesmirne obtizne, casto je lidi nevidi jako potrebne nebo mozne (je opravdu tezke vidět tu cestu ven a i ta cesta byva neskutecne tezka a ubijejici, casto musi rozvazat vztahy s rodinou a okolim, ktere je taha porad dal do sracek a to proste nezvládne každý)...
Ale reseni je jit a postrilet je... Tady jeste nekdo potrebuje sakra dospet, kamo...
23. 8. 2018 08:40:12
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362279
Napsal Aleš Jiříček;1481160
Zajimave jak v jednom prispevku dokazes tolik odsoudit nasili a hned vedle bys vsechny stavel k zdi a strilel...
To je americký způsob myšlení. Evropský způsob myšlení je v tomhle pořád, že člověk by se měl napravit a investovat do něj pořád nějaké další zdroje na nápravu na úkor ostatních. V americe je naopak například trest smrti nechápan jako nějaká věc sloužící k nápravě jiných, ale je tam chápán čistě jako spravedlivá pomsta, smrt za smrt. Což je pravděpodobně i důvod proč tam trest smrti jen tak nezruší. Nevím jestli máš nějaké známé v USA, ale ačkoliv to tak možná nevypadá, tak jak vysvětlíš, že většina lidí je tam skutečně proti násilí, nicméně ta stejná většina je pro trest smrti a pro války na dálném východě protože si myslí, že od tama pochází zdroj násilí. Takže ano lze být naprosto pro i proti násilí zároveň.
Sorry, ale kdo jsi ty abys rozhodoval kdo ma pravo na zivot.
Věř tomu, že ublížít někdo mé ženě nebo dětem, tak o tom rozhodnu setsakramentsky rychle.
Ale reseni je jit a postrilet je... Tady jeste nekdo potrebuje sakra dospet, kamo...
Dospělý už nějaký pátek jsem, poznal jsem lidi který byli dobře v prdeli, v drogách, bez bydlení atp. a přesto jsou i takový, které by v životě nenapadlo jít a na ulici přepadnout nebo nedejbože znásilnit mladou holku. Ano takový mají podle mě právo na nápravu. Nicméně násilí je čára, kde podle mě to právo končí.
23. 8. 2018 09:05:13
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362278
hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
23. 8. 2018 09:10:16
Divat se na USA jako na vzor... To je jedna z chyb, kterou tady deláme... USA to zcela ocividne funguje jeste nasobne mene nez nam... Nechapu proc k nim porad pulka sveta vzhlizi...
Kdyz uz se ohanis zenou a detmi - az tvoje dite z jakehokoliv duvodu nekomu ublizi (A ac si to ted urcite nepripustis, stat se to muze), taky pujdes a strelis ho bez milosti do hlavy? Nedas mu sanci nic vysvetlit, pokusit se to odcinit a napravit se?
Nas problem neni ze davame lidem sanci se npravit, nas problem je, ze nase napravna zarizeni vypadaji jako klece pro zvirata a zvirata tam z nich i delame... Tam se nema nikdo sanci napravit. Tam si akorat pestujeme jeste horsi pripady. A kdyz je vypustime ven, nedame jim ani sanci vratit se do společnosti, nedame jim totiz nic a divime se, ze jeste ten den jdou krast... a co jineho asi maji delat, kdyz nic nemaji, nikdo je nic nenaucil, nikdo je nezamestna, jen jsme je prohnali rokama ponizovani a destrukce osobnosti. Ale chapu, nemeli bychom mit napravna zarizeni, jen popravci cety... ze?
23. 8. 2018 09:10:16
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362277
Zajímavý, já se na to dívám přesně opačně. Lidská inteligence se obecně přeceňuje, jsme pořád jenom zvířata, jenom trošku inteligentnější. Celá naše civilizace čerpá z práce a objevů generací před náma a možnosti tyto informace (například formou písma) nezkresleně předat, což nastartovalo naši civilizaci jak ji známe dnes. Bez bez toho by jsme dnes ještě žili v jeskyních, protože mozek je obecně asi nejhorší médium na ukládání nezkereslených složitých informací, je to logické, není na to navrhnut.
Od lidí kteří tu běhali před 50 000 lety se výrazně geneticky, ani inteligenčně nelišíme, přitom náš svět vypadá úplně jinak a životní úroveň je úplně někde jinde. Nicnémě spousta lidského chování je zakódována v naší DNA, i lidé mají pudy, jako zvýřata a dle toho se tak chováme. Spousta lidského chování je naprosto iracionální, například to že ničíme planetu něčím, co jí dlouhodobě škodí není ani tak naše chyba, jako chyba v našem naprogramování. Lidé jsou schopni (narozdíl od zvýřat) vyhodnotit následky určité činnosti v budoucnosti a pokud to vyhodnotí jako životu nebezpečné, určitý mechanizmus zasáhne a zabrání nám činnost dělat (takový lev spotřebuje všechnu potravu která je k dispozici a nepřemýšlí, jeslti bude mít co jíst za rok). Lidé však nejsou chopni takto racionálně zhodnotit následky v horizontu x geneací, protože jsme ještě nikdy v historii něměli takovou moc, nebyl tedy evoluční tlak na tuto "funkčnost". Při informaci že se něco stane za rok, cítíme tlak, pokud nám však někdo řekne, že za 150 let se něco stane, ve většine lidí to nezanechá žádný hlubší pocit, který by změnit naše chování. Stějně je to s dalšíma věcma, které "ničí" naši společnost a to je například touha po moci či nesmyslné hromadění zdrojů, ikdyž už máme zdroje pro dalších 1000 generací naši rodiny. Všechno to jsou funkce zakódované v DNA a díky nim jsme se dostali až sem.
23. 8. 2018 09:28:15
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362276
Zbynek Subert
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
23. 8. 2018 09:30:20
Napsal Aleš Jiříček;1481166
Divat se na USA jako na vzor... To je jedna z chyb, kterou tady deláme... USA to zcela ocividne funguje jeste nasobne mene nez nam... Nechapu proc k nim porad pulka sveta vzhlizi...
Kdyz uz se ohanis zenou a detmi - az tvoje dite z jakehokoliv duvodu nekomu ublizi (A ac si to ted urcite nepripustis, stat se to muze), taky pujdes a strelis ho bez milosti do hlavy? Nedas mu sanci nic vysvetlit, pokusit se to odcinit a napravit se?
Nas problem neni ze davame lidem sanci se npravit, nas problem je, ze nase napravna zarizeni vypadaji jako klece pro zvirata a zvirata tam z nich i delame... Tam se nema nikdo sanci napravit. Tam si akorat pestujeme jeste horsi pripady. A kdyz je vypustime ven, nedame jim ani sanci vratit se do společnosti, nedame jim totiz nic a divime se, ze jeste ten den jdou krast... a co jineho asi maji delat, kdyz nic nemaji, nikdo je nic nenaucil, nikdo je nezamestna, jen jsme je prohnali rokama ponizovani a destrukce osobnosti. Ale chapu, nemeli bychom mit napravna zarizeni, jen popravci cety... ze?
Aleši, ty jsi byl ve výkonu trestu nebo osobně znáš někoho blízkého, kdo ano a situaci takto popisuje?
23. 8. 2018 09:30:20
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362275
hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
23. 8. 2018 09:39:11
Ano, znam osobne lidi co byli ve vykonu trestu a musim rict, ze to jak to delame povazuju za naprosto zvraceny. My tam ty lidi doopravdy jen trestame, nenapravujeme... Ale prece my ty lidi chceme napravit, ne potrestat. Cely smysl vezeni je v tom, ze odtud ma clovek vyjit jako napraveny, pripraveny se vratit do spooecnosti a neudelat stejne chyby. Misto toho delame ale presny opak. Jediny duvod proc se tam nekteri "napravi" (cti uz se nenechaji znovu chytit) je, ze se tak boji do toho prostredi vratit. Ale napravovat lidi strachem, to vazne neni dobry pristup ... To nema pro nasi spolecnost zadny prinos... Rikame pak ze jsou recidivisti nenapravitelni, ale jak by mohli byt napravitelni kdyz je nenapravujeme... Jen je porad dokola posilame na misto, ktere je jen jeste vic nici a divime se jak jsou nenapravitelni...
23. 8. 2018 09:39:11
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362274
Napsal Aleš Jiříček;1481166
Divat se na USA jako na vzor... To je jedna z chyb, kterou tady deláme... USA to zcela ocividne funguje jeste nasobne mene nez nam... Nechapu proc k nim porad pulka sveta vzhlizi...
Myslím, že to stejné si myslí USA o nás, vše je to jen úhel pohledu, to je spíše na filozofickou debatu, co je správné? To co je mormální? To co si myslí většina? Nic, nikdy se nedobereš ke správné odpovědi, každý si myslí, že správná je ta jeho možnost. S tím už jsem se naučil, žit i v ČR, kde já osobně si myslím, že je to tu celé na hlavu, ale prostě to respektuji, protože demokracie znamená, že to co si myslí většina je to co bude dáno zákonem a logicky by to teda mělo být správné. To že to není to správné si už zase myslí jen ta menšina a tak pořád dokola, ale to už je OT.
Kdyz uz se ohanis zenou a detmi - az tvoje dite z jakehokoliv duvodu nekomu ublizi (A ac si to ted urcite nepripustis, stat se to muze), taky pujdes a strelis ho bez milosti do hlavy? Nedas mu sanci nic vysvetlit, pokusit se to odcinit a napravit se?
Jak říkáš, ta představa je dost nepřípustitelná. Teoreticky se to stát někdy v budoucnu, tak mají asi strach přijít vůbec někdy domů.
Nas problem neni ze davame lidem sanci se npravit, nas problem je, ze nase napravna zarizeni vypadaji jako klece pro zvirata a zvirata tam z nich i delame... Tam se nema nikdo sanci napravit. Tam si akorat pestujeme jeste horsi pripady. Ale tak chapu, nemeli bychom mit napravna zarizeni, jen popravci cety... ze?
S první části souhlasím, že ta kvalita je hrozná a někteří lidé (určitě většina) si opravdu zaslouží šanci se napravit. Nicméně s tím koncem souhlasím částečně taky, někde je pro mě čára od které si už napravit nezaslouží.
Dejme příklad někoho kdo ukadne něco, nebo dejme tomu i třeba auto. V průzkumu kolik procent lidí by takového člověka poslalo na popravu? Hádám, že to procento bude opravdu hodně nízké, pak dejme příklad, že někdo znásilní a zavraždí někomu dítě. Kolik procent lidí by takového člověka poslalo na nápravu do vězení, kde ho budou živit ze svých peněz aby se mohl zlepšit a vráti zpět do života? Hádám že to procento bude opět hodně nízké. Řekl bych, že každý tu hranici někde má.
Když jsi měl ty takovou otázku na ty děti, rád bych se zeptal kdyby nedejbože tobě někdo zavraždil někoho z rodiny, chceš mi říct, že opravdu by jsi si řekl, že ten člověk se polepší, dáme ho dovězení, z mích daních mu to budeme platit a on se snad polepší a když ne tak ho za 15 let pustí a budeme doufat, že třeba nezabije někoho dalšího co znám? Promiň ale to ti fakt nevěřím...
23. 8. 2018 09:42:08
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362273
hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
23. 8. 2018 09:46:48
Mas pravdu, je to o uhlu pohledu, ale jsou cesty jak to delat bez nasili a ty sam nasili odsuzujes, tak jak v jedne vete muzes sam po nasili volat, zvlast kdyz jsou jine možnosti... Lidi naucis jen spravnym prikladem. V poradku je vzdycky jen to co delaji ostatni. A kdyz vsichni odmitnou násilí, v poradku násilí nebude. Kdyz ale vsichni reknou, nekdy je násilí v poradku, pak si to kazdy vzdycky nejak vylozi a nasili bude v poradku... Zaved trest smrti a prave jsi cele spolecnosti rekl - nasili je v poradku. On si to kazdy vylozi po svem - "ta mrcha me podvedla, zaslouzila si trest smrti" :)
---------- Příspěvek doplněn 23.08.2018 v 09:50 ----------
Napsal Ariwenie;1481174
Když jsi měl ty takovou otázku na ty děti, rád bych se zeptal kdyby nedejbože tobě někdo zavraždil někoho z rodiny, chceš mi říct, že opravdu by jsi si řekl, že ten člověk se polepší, dáme ho dovězení, z mích daních mu to budeme platit a on se snad polepší a když ne tak ho za 15 let pustí a budeme doufat, že třeba nezabije někoho dalšího co znám? Promiň ale to ti fakt nevěřím...
Ano, az bych to jednou provedl z jakehokoliv duvodu ja, chtel bych taky takovou spravedlnost. Nedelam rozdily... A chapu, ze ten clovek za to nemuze. Doopravdy nemuze... Do svoji situace se nedostal sam svým pricinenim, nikdo z nas. I kdyz si to tu budeme porad dokola namlouvat. Abychom se dostali do takovych sracek, musi probehnout cely nas zivot nejak a za to vetsinou nemuzeme, to startuje uz pri nasem narozeni a smerovat to spravnym smerem, to je proste strasne tezke. Vetsina tech lidi v těch srackach byt nechce, ale z jejich pohledu nemaji uz jinou moznost... Jsou jen opravdove vyjimky, ktere si tohle vyberou dobrovolne a zcela vedome... Kdybys jim dal prikezitost, chteli by z toho pryc. Ale nikdo jim tu prilezitost nikdy neda, jsou pro vsechny jen spodina spolecnosti a tak se tak i chovaji. Ale to neni jima, to je vsema ostatnima...
23. 8. 2018 09:46:48
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362272
Zbynek Subert
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
23. 8. 2018 09:55:39
Napsal Aleš Jiříček;1481173
Ano, znam osobne lidi co byli ve vykonu trestu a musim rict, ze to jak to delame povazuju za naprosto zvraceny. My tam ty lidi doopravdy jen trestame, nenapravujeme... Ale prece my ty lidi chceme napravit, ne potrestat. Cely smysl vezeni je v tom, ze odtud ma clovek vyjit jako napraveny, pripraveny se vratit do spooecnosti a neudelat stejne chyby. Misto toho delame ale presny opak. Jediny duvod proc se tam nekteri "napravi" (cti uz se nenechaji znovu chytit) je, ze se tak boji do toho prostredi vratit. Ale napravovat lidi strachem, to vazne neni dobry pristup ... To nema pro nasi spolecnost zadny prinos... Rikame pak ze jsou recidivisti nenapravitelni, ale jak by mohli byt napravitelni kdyz je nenapravujeme... Jen je porad dokola posilame na misto, ktere je jen jeste vic nici a divime se jak jsou nenapravitelni...
A není smysl vězení taky izolace od společnosti? Pokud se člověk nechce napravit, tak jediné řešení je izolace a nebo eliminace, ne ? :)
23. 8. 2018 09:55:39
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362271
Napsal Aleš Jiříček;1481176
Mas pravdu, je to o uhlu pohledu, ale jsou cesty jak to delat bez nasili a ty sam nasili odsuzujes, tak jak v jedne vete muzes sam po nasili volat, zvlast kdyz jsou jine možnosti... Lidi naucis jen spravnym prikladem. V poradku je vzdycky jen to co delaji ostatni. A kdyz vsichni odmitnou nasiki, v poradku nasiki nebude. Kdyz ale vsichni reknou, nekdy je nasiki v poradku, pak si to kazdy vzdycky nejak vylozi a nasili bude v poradku... Zaved trest smrti a prave jsi cele spolecnosti rekl - nasili je v poradku. On si to kazdy vylozi po svem - "ta mrcha me podvedla, zaslouzila si trest smrti" :)
---------- Příspěvek doplněn 23.08.2018 v 09:50 ----------
Ano, az bych to jednou provedl z jakehokoliv duvodu ja, chtel bych taky takovou spravedlnost. Nedelam rozdily... A chapu, ze ten clovek za to nemuze. Doopravdy nemuze... Do svoji situace se nedostal sam svy pricinenim, nikdo z nas. I kdyz si to tu budeme porad dokola namlouvat. Abychom se dostali do takovych sracek, musi probehnout cely nas zivot nejak a za to vetsinou nemuzeme, to startuje uz pri nasem narozeni a smerovat to spravnym smerem, to je proste strasne tezke. Vetsina tech lidi v těch srackach byt nechce, ale z jejich pohledu nemaji uz jinou moznost... Jsou jen opravdove vyjimky, ktere si tohle vyberou dobrovolne a zcela vedome... Kdybys jim dal prikezitost, chteli by z toho pryc. Ale nikdo jim tu prilezitost nikdy neda, jsou pro vsechny jen spodina spolecnosti a tak se tak i chovaji. Ale to neni jima, to je vsema ostatnima...
No tak promiň, ale pokud věříš tomu, že většina lidí za to že někoho zavraždí vlastně nemůže, tak to už se tu nemám o čem bavit
23. 8. 2018 09:56:51
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362270
hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
23. 8. 2018 09:58:54
Napsal Zbyněk Šubert;1481180
A není smysl vězení taky izolace od společnosti? Pokud se člověk nechce napravit, tak jediné řešení je izolace a nebo eliminace, ne ? :)
Izolace se prece da delat i lidsky a tak, aby clovek vysel ven napraveny... My ji delame tak ze ty lidi jeste vic nicime... Navic venujeme tolik prostredku do "napravy" (lepe receno osobni destrukci) v izolaci, ale pak nedame ani korunu na to abychom je zaclenili zpet, pomohli najit praci, pokud to potrebuji, hlidali je a pomahali jim s cimkoliv co potrebuji nejakou dobu i venku, ne... Vystrcime je ven z holym zadkem, po tom co sme jim vzali uplne vsechno a osobne je uplne zlikvidovali a starej se... A neprijde nam vubec divny ze to moc nefunguje... Realne se zpet do spolecnosti zarazuji jen lide, kteri kolem sebe maji dalsi, slusne lidi a rodiny, kteri jim odpusti a pomuzou. Ale co ti ostatni, kterych je tak strasne moc a kteri by prave potrebovali pomoct nejvic?
---------- Příspěvek doplněn 23.08.2018 v 10:12 ----------
Napsal Ariwenie;1481181
No tak promiň, ale pokud věříš tomu, že většina lidí za to že někoho zavraždí vlastně nemůže, tak to už se tu nemám o čem bavit
no tak promin, ale kazde nase rozhodnuti vzdycky vychazi z presvedceni ktere si ssebou neseme z minulosti a to nejzakladnejsi presvedceni neni nase, to nam predavaji rodice a spolecnost v dobe detstvi... Takze ano, nikdo za to nemuze... Vzdycky si k tomu co udelas dojdes kvuli svoji minulosti...
A nase spolecnost to vsechno jenom podporuje, vsechny lidi se spatnou minulosti jeste vic utlacuje do tech sracek, dela s nich spodinu. Nikdo tu uz nikomu nepomuze, ani mezi "slusnyma" lidma. V uvozovkach proto, ze vetsina lidi si mysli buhvi jak nejsou slusny a pak jsou schopni ostatnim tak podrazet nohy, nadavat jim, nazvyat je vselijak, rozsevat negativitu na vsechny strany a nejvic to davat sezrat tem, kteri by prave potrebovali pomoct.
Ale v jejich ocich jsou slusni :) fakt for... Uklidit by si mel kazdy hlavne pored svym prahem, kazdy mame tolik negativnich vlastnosti, co pak takhle nesmyslne sirime, ale hlavne ze ti okolo jsou ti spatni...
23. 8. 2018 09:58:54
https://webtrh.cz/diskuse/vas-nazor-5/#reply1362269
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit