Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Reklamní předměty, potisk textilu, velkoformátový tisk, výroba oblečení na zakázku, výkonostní marketing atd.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 8. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
jsme rozvíjející se firma, která se zaměřuje na všechny zákoutí reklamy a marketingu. Poskytujeme téměř veškeré metody tisku a také jsme schopni zajistit veškeré metody výkonostního marketingu.
V tomto oboru působíme nově, avšak s profesionálním vybavením a odborníky na svou práci. Potřebujeme reference a proto Vám vše nabídneme za téměř výrobní cenu :)
Co tedy nabízíme?
Velkoformátový tisk
Reklama, kterou nikdo nikdy nepřehlédne! Vytiskneme a připravíme PVC bannery, plakáty, samolepky, tapey a jiné prezentační možnosti, které Vaší firmu zviditelní.
Potisk textilu
Chcete profesionálně prezentovat vaši firmu? Nebo si chcete vytvořit vlastní značku oblečení? Vytiskneme nebo vyšijeme opravdu cokoliv. Realizujeme zakázky i od 1 kusu.
Řezaná reklama
Řezaná grafika je v dnešní době již běžně dostupnou formou reklamy. Vyřezané tvary nebo texty se aplikují na výlohy, automobily, PVC desky a dokáží přesně zapadnout do podkladového pozadí.
Prezentační systémy
Jsme dodavateli těch nejkvalitnějších prezentačních systémů na trhu. Zrealizujeme kompletní zajištění Vaší firemní prezentací. Od základních typů roll upů až po veletržní prezentační stěny.
Digitální tisk
Profesionální digitální tisk snadno a rychle. Objednejte si v několika krocích nové vizitky, brožury, katalogy, letáky a oznámení. Expresní a ojedinělý design vašich vizitek, letáků a dalších tiskovin.
Direct mailing
Sami jsme provozovatelé několika eshopů se desítkami tisíc zákazníků. Direct mailing je nejvýkonější výkonostní marketing vůbec. Proto Vám můžeme nabídnout, oslovit naše zákazníky.
Pokud Vás nějaká z nabídek zaujala, nebo máte potřebu se na cokoliv zeptat, neváhejte mne kontaktovat na michal@cornely.cz
19 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
9 hodnocení
členem od 24. 10. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Webinux (65 hodnocení)
8. 12. 2017
Spolupráce byla v pořádku, drobné doladění, ale vše se zvládlo! :)
ikona hodnoceni
od Webinux (65 hodnocení)
24. 10. 2017
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Lukáš Rolínek (39 hodnocení)
7. 5. 2019

Klient přestal komunikovat… po několika upozorněních napsáno že peníze odeslal, ale ty ani po více jak týdnu nedorazily na účet… Další komunikace 0 jak na e-mailu, tak zde na WT. Proto pokud se chystáte s tímto člověkem spolupracovat buďte hodně obezřetní a ideálně platba předem…

Další nabídky Více