Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledá se investor pro novou online karetní sběratelskou hru

Dobrý den,
již delší dobu připravuji a vyvíjím novou TCG/CCG hru. Hra je již ve vysoce pokročilém stádiu vývoje, ale pracuji na ni ve svém volnu a ze svých finančních prostředků. Napadlo mne tedy přizvat k vývoji člověka, který by pomohl finančně a urychlil by se celý proces.
O CO JDE
Vzhledem k tomu, že chci prezentovat zde na webu co nejméně informací, většinu mohu prezentovat až případnému investorovi. Co mohu prozradit je, že se jedná o originální online karetní sběratelskou hru (založenou na historických reáliích, literárních reáliích a historických vynálezech). Postavit se proti sobě může například ponorka kapitána Nema a balon bratří Mongolfierů. Pravidla hry jsou také originální a dám je k nahlédnutí taktéž případnému investorovi. Co se týče autorského zákona, použity jsou jen historické události, volná díla a popřípadě i licencovaná na základě oprávnění. Připravované portace jsou Windows, Mac, Linux, Android, iOS atd. Později i další.
JAK TO BUDE VYDĚLÁVAT
Plánuji klasické otevírání balíčku kde z důvodu s aférou lootboxů bude vždy vidět jedna karta, kterou kupující obdrží a jako bonus 2-3 náhodné. Dostupné budou náhodné balíčky, ale i tématické. Toto téma se dá dále diskutovat. Hra je koncipována už od prvopočátku tak, že se dá kdykoliv vydat i fyzická verze jako stolní hra.
CO JE HOTOVO
Hotový je základní herní systém v enginu Unity3D, design karty, pravidla, část multiplayeru, logotyp.
CO NENÍ HOTOVO
Grafika herní desky (mám skvělého designéra a grafika), implementace herních pravidel, část multiplayeru, multiplayer server.
KOHO HLEDÁM
Člověka, který je ochoten investovat do hry nejen své peníze, ale i své nadšení. Ideálně čověka, který rozumí marketingu a vezme si jej na starost. Ve dvou se přemýšlí lépe a kompromis je mnohdy nejlepší řešení. Bohužel jsem jen programátor tak po mne nechtějte různé investiční plány a výhledy do budoucna. Narovinu řeknu, že nejhorší scénář je to, že se zaplatí náklady a nejlepší scénář záleží jen na pracovitosti a umu nás obou.
CO ZÍSKÁM
Nabízím 49% podíl z čistého zisku hry po dobu 2 let přičemž bude garantováno vyplacení alespoň výše vkladu do projektu. To je ovšem ten nejhorší scénář. Reálně bude zisk za dva roky dle mého odhadu minimálně 162 % při investici minimálně 100 tisíc korun. Samozřejmě není problém poté pokračovat bez další investice za určitý podíl dále. Jde čistě jen o to, jak půjde spolupráce.
KOLIK BUDE POTŘEBA
Samozřejmě čí více je možno investovat, tím může být hra profesionálnější, lépe marketingově prezentována a teoreticky bude možno hru vydat i jako stolní hru. Nicméně aktuálně je potřeba:
60 tisíc korun - programování (dva měsíce práce)
40 tisíc korun - dodatečné assety pro Unity3D + zbylá grafika
Finance na marketing dle vašeho uvážení
Veškeré informace a ukázky rád s případným zájemcem prodiskutuji online.
8 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
12 hodnocení
členem od 4. 1. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Tomáš (2 hodnocení)
26. 9. 2020

Absolutně nedoporučuji, vybere zálohu, termín dal týden, po 4 měsících stále není hotovo a chce navýšit rozpočet na dvojnásobek. Týdny bez jakékoliv komunikace, pod výhružkou naslibuje dodání do několika dbů, opět se opakuje scénář týdnů bez komunikace, a tak stále dokola.

ikona hodnoceni
od Webrok (42 hodnocení)
7. 3. 2019

rýchle prevedená práca , skvelá komunikácia som naozaj rád a odporúčam

ikona hodnoceni
od Jiří Herník (22 hodnocení)
25. 10. 2017
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.

Další poptávky Více