Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kde získat kontakty na obchodní řetězec?

bingoplayer
verified
rating uzivatele
15. 8. 2018 07:40:13
V offline dodáváme již do docela dost menších obchodů a na internetu má naše zboží, ať již přímo naše výroba nebo i zastoupení jiných výrobců, docela podstatný kus trhu. Vzhledem k tomu, že naše konkurence dodává do řetězců (ať již supermarketů nebo specializovaných řetězců), tak bychom chtěli zkusit zboží protlačit také do řetězců.
Nyní vynechám diskuzi o tom, jak je s takovým řetězcem problémové jednat a jaké nabízí podmínky, viz.:
https://webtrh.cz/1957-obchodni-retezce-dotaz-pristup-nich
Spíše mě zajímá jak s takovým řetězcem navázat kontakt? Většina dohledatelných kontaktů je pouze typu nějaké infolinky přes kterou se nikam nedostaneme. Měli bychom zaslat dopis na adresu sídla, zkusit přímo návštěvu centrály a na místě se pokusit domluvit schůzku?
Dosud odběratelé vyhledávali spíše nás než my je a proto nemáme v tomto směru dostatek zkušeností. Máte nějaké vlastní zkušenosti, jak jste s nějakou větší firmou navázali kontakt?
Díky.
15. 8. 2018 07:40:13
https://webtrh.cz/diskuse/kde-ziskat-kontakty-na-obchodni-retezec/#reply1360876
aheadnology
verified
rating uzivatele
15. 8. 2018 11:28:19
Dobrý den,
překvapuje mne, že si podnikatel s tímto neporadí.
Pokud firma neuvádí kontakt přímo na oddělení nákupu a ani na spojovatelku/sekretariát, tak se dá téměř vždy nějak domluvit na infolince. Není to tak složité.
Dále se dají najít či vygooglit různá další tlf čísla, často např. na personální (každá velká firma uveřejňuje dost náborových inzerátů a často tam je tlf číslo). Nebo stačí zajít na jejich prodejnu a poprosit si o zavolání paní vedoucí. Kdokoli z takových lidí Vám je schopen dát relevantní kontakt (buď přímo na jejich nákupčího nebo na nějakou sekretářku)
15. 8. 2018 11:28:19
https://webtrh.cz/diskuse/kde-ziskat-kontakty-na-obchodni-retezec/#reply1360875
expert
verified
rating uzivatele
(4 hodnocení)
15. 8. 2018 12:07:45
Zkus se infiltrovat přes zakaznickou linku hovory nahravaji a kdyz to pro ne bude dulezite nebo výhodné ozvou se ti sami. Kdyz budu vedet oc priblizne jde poradim nebo pomuzu bez tak budes potrebovat prime kontakty a ty ti zase sezenou zamestnanci jejich loajalita je zavisla na výši platu. Cím vic nul tím víc se dozvís na to jsem expert retezce jsou vyssi divci tady dobrý produkt nestačí
15. 8. 2018 12:07:45
https://webtrh.cz/diskuse/kde-ziskat-kontakty-na-obchodni-retezec/#reply1360874
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit