Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Společník/investor pro hotový globální projekt

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 7. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Hledám společníka/investora pro on-line podnikání. Více jak 15 let se v tomto prostředí pohybuji a znám oblasti, kde se dají vytvořit velice zajímavé projekty s vysokými výdělky.
Hledám společníka, který je nadšený do moderních technologií a rád by využil silný potenciál, který se v on-line podnikání ukrývá. Do společného projektu by vstoupil kapitálem o výši cca 500 tisíc až 1 milion korun/ dle zájmu o podíl ve firmě, 5%=5tis.Euro/
Mám hotový a otestovaný zajímavý on-line projekt, který má široký záběr a dokáže v relativně krátkém čase vybudovat v podstatě plně automatický systém zajímavého pasivního příjmu. Vlastním i velice zajímavou doménu k tomuto účelu, která má hodnotu minimálně požadované investice.
Předpokládaná doba realizace je okamžitá od prvotního spuštění. První příjem se dá očekávat již po prvních dvou měsících provozu. Předpokládaná investice do reklamy není vysoká. Měsíční příjem je cca 5tisíc Euro. Návratnost by neměla být delší než 1,5 roku od spuštění.
Internet se vyznačuje širokým záběrem a možnostmi, které lze využít k získání zajímavých příjmu. Pojďme vytvořit několik zajímavých projektů, které elegantně spojíme u ucelené centrum služeb...
Více informací poskytnu nejlépe osobně/Praha/ pouze vážným zájemcům. Silur2017@seznam.cz
48 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 1. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více