Zadejte hledaný výraz...

Kompletní ON page i OFF page SEO pro Váš web

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 19. 7. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nabízím kompletní služby ON page i OFF page SEO, které zajistí, aby byl web validní pro vyhledávače a získal kvalitní odkazový profil, který bude zaměřený na výrazy, které vaše cílová skupina hledá. Samozřejmostí je nezávazná analýza zdarma, se kterou zjistíte, v jakém stavu je váš web a co by se na něm dalo zlepšit.
Služby ON Page
Zpracování meta informací
Meta informace jsou nezbytné, aby se web správně zobrazoval ve výsledcích vyhledávání, velké množství webů je nemá nebo je má vyplněné špatně. Zajistím jejich zpracování a v případě potřeby i doplnění na web.
SEO text na web
Textový obsah je na webu důležitý, zajistí lepší indexování stránky a podporu ve vyhledávání na kl. slova. Jak udělat SEO text, který bude zajímavý a zároveň přívětivý pro vyhledávače? Vytvořím čtivý text, který bude obsahovat v přiměřeném množství důležité výrazy a zlepší kvalitu Vašich stránek.
Novinky/blog
Pravidelné články a novinky jsou důležité nejen pro magazíny, ale i pro firemní stránky a eshopy. Jejich prostřednictvím dáte návštěvníkům důvod, aby se k Vám vraceli. Pravidelný obsah rovněž zajistí webu častější indexování ze strany vyhledávačů, zvýší se jeho kvalita i prestiž. Při sdílení na soc. sítích získáte další zdroj návštěvníků. Zajistím pravidelné a čtivé články/novinky, které podpoří web z hlediska SEO, zvýší Vám atraktivitu a získají nové návštěvníky.
Služby OFF page
Pro pravidelné budování odkazů:
Linkbuilding do diskuzí
Zajistím tvorbu komentářových odkazů. Vyhledávače je dobře indexují, jelikož je považují za přirozený druh odkazů. Nedělám spamy, ale snažím se komentovat k tématu. Zde nelze odkazovat z KW, komentuji na diskuzních fórech, blozích, magazínech a sociálních sítích. Nevhodná témata nerealizuji, maximální měsíční počet je možné objednat 20-30 ks pro 1 web.
PR články na magazínech
Propagační články na magazínech jsou účinným způsobem, jak zlepšit povědomí o značce/webu a zároveň účinně podpořit web na důležitá klíčová slova. Zajistím PR články na tématických magazínech s trvalým umístěním. PR články můžete dodat hotové, případně za příplatek 200 Kč mohu zajistit také sepsání.
Mikroweby
Mikrostránky rozšíří působnost webu a jsou zároveň zdrojem zpětných odkazů. Vytvořím atraktivní mikroweby, které obsahují dostatek textového obsahu, 4 kategorie a moderní vzhled. Návštěvníci z nich budou odkazováni přímo na Váš hlavní web. Mikroweby tvořím na free doménách, tzn. nikdy nemusíte platit za doménu ani za hosting. V případě zájmu mohu zajistit i mikroweb na vlastní doméně.
Jednorázové odkazy
Záložkování
Máte nový web nebo web, který prošel redesignem/rekonstrukcí? Nechte mu udělat záložkování. Web vložím do 10 CZ/SK záložkovacích webů, které se postarají o rychlou indexaci obsahu. Tato služba je jednorázová.
Registrace do firemních katalogů
Zápis v cca 10 nejdůležitějších firemních katalozích v ČR je důležitý, zvyšuje důvěryhodnost a pro Vaše cílové klienty budete snadněji dohledatelní. Pokud tuto práci zvládnete sami, pošlu Vám jejich seznam zdarma, pokud chcete mít jistotu, že vše bude správně vyplněné, registraci do nejdůležitějších katalogů zajistím osobně.
Jak objednat?
Objednávat můžete zde na Webtrhu v SZ, dále na mailu info@kvalitneseo.cz či na Skypu
(Skype: mmarikam)
Sleva
Pokud budete mít zájem o pravidelnou spolupráci, je možná individuální domluva na cenách popř. sleva na služby.
Ukázky práce/reference
Na vyžádání zašlu ukázky jakýchkoliv služeb, které provádím.
34 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
33 hodnocení
členem od 23. 7. 2010
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Pavel Dundáček (4 hodnocení)
29. 3. 2022
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od C9 Agency (10 hodnocení)
17. 2. 2022
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od GalfJ (5 hodnocení)
3. 12. 2021

S Marikou spolupracuji delší dobu a vždy jsem byl spokojen s jejím přístupem. Komunikace a zadané podklady vždy bez problémů.

Další nabídky Více