Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Podpořte rozvoj videoherního průmyslu v ČR | Startovač.cz

Hexagon Community (zkráceně HexCom) je multiherní portál, který se zabývá veškerým videoherním průmyslem v České republice a v rámci možností i na Slovensku, s prioritním zaměřením na podporu jeho rozvoje a poskytování solidního prostředí a zázemí s férovým jednáním a přístupem ke všem hráčům.
Vynikáme zejména kladením velkého důrazu na hráčské a společenské hodnoty. Při dodržování našich zásad poskytujeme, zejména členům HexCom, pomoc a mentoring při řešení situací (organizačních, herních atd.). Dále poskytujeme komunikační a herní servery pro provozování herních aktivit a zároveň nabízíme ideální prostředí pro osobní rozvoj.
Podpořením HexCom zároveň podpoříte rozvoj videoherního průmyslu v České republice obecně. Jsme něco, co může v blízké budoucnosti prospívat naprosto každému, kdo se, byť jen zběžně, v tomto průmyslu pohybuje. Můžeme zlepšit kvalitu zejména eSport scény zvýšením jejich standardů, jelikož rozšíříme jak videohry, tak eSport mezi širokou veřejnost. Je až ostudou, že srdce Evropy není centrem dění elektronických sportů. I to je jedna z mnoha věcí, kterou společným úsilím můžeme změnit.
Zbývá 35 dní a hlavním cílem je vybrat 20 000 Kč.
Více na https://www.startovac.cz/projekty/hexcom
Obchodní nebo jiné nabídky můžete směřovat na haxedus@hexcom.cz :)
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 31. 1. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od oreomedia (0 hodnocení)
8. 12. 2017
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další poptávky Více