Zadejte hledaný výraz...

Program pro zablokování klávesnice po určitou dobu

Dobrý den,
Sháním někoho, kdo dokáže vytvořit program pro Windows 10, který zablokuje klávesnici po určitou nastavenou dobu. Nedávno jsem tu zadával podobnou věc a byl problém, že nešlo zablokovat klávesové zkratky (např. alt+tab) pro uživatele bez administrátorských oprávnění a bylo mi řečeno, že to ve Windows 10 nejde, protože v sobě nemají možnost uložení výjimky pro běžného uživatele.
Ví někdo, jak to udělat bez administrátorských oprávnění? Dokáže někdo programově zablokovat klávesnici i tak, aby nefungovala zkratka ctrl+alt+delete?
To s tím ctrl+alt+delete není nutný, neboť je to pravděpodobně nemožný, ale pokud někdo z vás dokáže i toto, tak to zadám vám.
Napište prosím, co z toho dokážete (co víte na 100%, že dokážete), za kolik byste byli ochotní to naprogramovat, do kdy a případně zda jste něco podobného již někdy programovali a já se co nejdříve ozvu. Případně potom pokud budete mít zájem a dohodneme se na rozumné ceně, měl bych zájem tam přidat i další funkce.
Martin
14 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
12 hodnocení
členem od 23. 12. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Magie12345 (1 hodnocení)
16. 3. 2022

S panem Martinem se pracuje výborně, orientuje se, ví přesně, co chce a nebojí se ozvat. Je ochoten přizpůsobit se situaci, zvlášť když se vyskytnou nenadálé problémy. Radost spolupracovat!

ikona hodnoceni
od dssa (1 hodnocení)
14. 5. 2021
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Petr Vošoust (9 hodnocení)
8. 1. 2020

Skvěle popsané zadání se vidí málokdy, tento pán však projevuje maximální snahu o to, aby zadání bylo přesné a kompletní. Podle něj pak výsledek otestuje do nejmenších detailů. Zpětná vazba je vždy srozumitelná. Určitě doporučuji všem. Spolupracovali jsme hned několikrát.

Další poptávky Více