Zadejte hledaný výraz...

Marketér – Dosáhnutí 1 000 000 uživatelů na web dokážeš to? výhoda i zahraniční soc sítě

Dobrý den, sháním pro svůj web marketéra, který dokáže na můj web během cca 14 dnů získat 500 000 - 1 000 000 uživatelů, v daném oboru. Preferuji sdílení na facebooku i na zahraničních FB, INSTA nebo Twiterru. Výhodou je mít přehled o velkých skupinách a fans stránkách v českých i zahraničních sociálních sítí. Sám vlastním FB stránky s cca 850 000 uživateli a velkým dosahem.
Téma webu - sportovní magazín, do kterého spadá - videa, sestřihy, srandičky, krásné ženy, a taky samozřejmě bulvár, který čte každý..
Příklad : domluvíme se, že nasdílíme TOP 10 nejkrásnějších ženských dvojčat ve sportu (video) klidně ho spolu vytvoříme a začneme pracovat na propagaci.
Sháním marketéra, který má možnosti a ví kde články nasdílet a dát je do podvědomí. Pokud máte styky, možnosti a věříte si, že to dokážete kontaktujte mne. Můžeme se domluvit na dlouhodobé spolupráci. Jde mi čistě o návštěvnost uživatelů, které zajímá podobné téma.
PS - samozřejmě číslo 500k - 1M a doba splnění není limitem, ale spíš motivace - pokud dokážete získat návštěvníky i v řádech stovek nebo tisíců neváhejte napsat.
Děkuji pište do PM nebo na mail: petrkvasin@seznam.cz
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 10. 7. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od MarketaSykorova075 (0 hodnocení)
2. 11. 2018

Uživatel zde vystupuje pod více nicky – asi z důvodu špatné pověsti.

ikona hodnoceni
od Lucie2188 (0 hodnocení)
16. 8. 2018

platba přišla po měsíci, komunikace ohledně zaplacení byla obtížná

Další poptávky Více