Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Influencerky vyprodají vaše zboží

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 7. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Vaše zboží v eshopu mohou prodávat i vyhledávané influencerky na sociálních sítích
Influencerky (ty, které ovlivňují mnoho lidí) na sociálních sítích mají mnoho sledujících s velkou interaktivitou (like, komentáře, engagement). Umějí se prezentovat a umějí prezentovat i vaše zboží nebo služby
Vyprodejte vaše zásoby!
Kupujete zpětné odkazy a čekáte, že vám možná z vyhledávače někdo přijde a nakoupí? A pořád čekáte... Je na čase to změnit a zkusit něco opravdu účinného. Sponzorované příspěvky na sociálních sítích uvidí okamžitě deseti i statisíce užviatelů, kteří obratem reagují. Výsledek reklamí kampaně vidíte ve výši prodejů skoro okamžitě.
Jak?
Jsme Linketica, jsme platforma pro inzerenty a influencery. Spojujeme influencery se zájemci o koupi propagačních příspěvků, fotek a videí. Influenceři napíšou vyfotí nebo natočí příspěvek doporučující vaše zboží nebo služby,přidají k tomu odkaz na váš eshop a zveřejní ho na svém sociálním kanálu.
Linketice jsou desítky známých influencerů působících na sociálních sítích Instagram, Facebook, Youtube a Twitter. Influenceři nabízejí propagaci ve videích i na účtech, které mají i přes půl milionu sledujících.
Co mám tedy udělat?
  • Zaregistrujte se jako inzerent do Linketica.
  • Vložte zadání co chcete propagovat a jak.
  • Vyberte si z nabídky publisherů/influencerů, kteří se Vám nabídnou už během první hodiny dokud poptávku nezastavíte.
  • Od vybraných publisherů/influencerů dostanete návrhy příspěvků, fotek nebo videí na sociální sítě, které můžete nechat upravit dle potřeby.
  • Po vzájemném odsouhlasení dostanete url, kde je článek/příspěvek zveřejněn a proběhne placení.
    Ano, opravdu je to tak jednoduché! Stačí 5 jednoduchých kroků a to co dříve trvalo týden nyní zvládnete za hodinu.
    Dáme Vám na výběr
    Při zadávání poptávky si můžete vybrat jestli chcete, aby publisheři sami něco vymysleli nebo zveřejnili co dodáte. U všech nabízených sociální účtů uvidíte jejich dosah v podobě sledujících uživatelů. Jaké metriky(ranky) uvidíte u nabízených webů a sociálních účtů můžete vidět na Linketica Ranky. Zadejte tam jakýkoliv web nebo sociální účet a uvidíte metriky, které uvidíte i v tržišti.
    A co placení? Fungujeme férově...
    Tržiště funguje na základě předplaceného kreditu. Vaše poptávka se influencerům zobrazuje pouze pokud máte kredit na účtě. Články a příspěvky se proplácejí, až když je odsouhlasíte a jsou zveřejněny. Linketica je garantem. Garantuje influencerům, že inzerent má dost peněz. Garantuje inzernetům, že platí jenom za příspěvky které schválili až po jejich zveřejnění. Nevyužitý kredit, kdykoliv vrátíme na účet z kterého přišli.
    Dočetli jste až sem? Máme pro Vás dárek!
    Když si dobijete kredit více jak 10.000 Kč na články napište na podpora@linketica.com a dáme Vám dárek v podobě 10% kreditu navíc.
    Máme ochotnou a milou podporu
    Staráme se o uživatele tržiště jak nejlépe umíme. Uživatelům pomáhá Martin a Michal. Máme interní chat pro uživatele. Odpovídáme na email na podpora@linketica.com a v rozumnou denní dobu (po-pá 9:00-17:00) jsme k dispozici na telefonu +420 777 54 74 55
    Kde vás najdu?
    Tržiště Linketica najdete na adrese https://linketica.com
    Registrace inzerenta zde
    --------------------------------------------------------------------
    Pokud ještě nenastala správná chvíle pro pořádnou propagaci Vašeho webu, tak nás můžete sledovat na Facebooku, Twitteru a občas se rozepíšeme i na blogu. Nezapomeňte nám dát like a přidat si nás do přátel.
  • 34 zobrazení
    Zadavatel
    placeholder profil
    ikona hodnoceni
    1 hodnocení
    členem od 6. 9. 2017
    Neověřen
    ikona hodnoceni
    A
    B
    C
    D
    E
    ikona hodnoceni
    od Vít Dlouhý (13 hodnocení)
    27. 11. 2017
    Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

    Další nabídky Více