Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vývoji ERP systému v asp.net, C# a MSSQL

Hledám další kolegy z okolí Hradce Králové na dlouhodobou spolupráci při vývoji velkého ERP systému zvaného Adpoint, což je klíčový produkt společnosti Lineup.
Adpoint se skládá z množství modulů jako CRM, Booking, Finance, Reports,... a slouží především mediálním agenturám, které přes Adpoint řeší CRM, vytváří objednávky, řeší fakturace, sledují reporty a tak podobně.
Požadavky na uchazeče:
Uchazeč může být i čerstvý absolvent bez praxe, ale měl by mít nějaké zkušenosti s vývojem v asp.net, C# a MSSQL, třeba ze semestrálních projektů na VŠ. Nutnou podmínkou je znalost angličtiny minimálně na úrovni porozumění technickému textu. Ideálně by uchazeč měl být z Hradce Králové, nebo blízkého okolí pro možnost konzultací a zaškolení v kancelářích v HK.
Co může uchazeč očekávat
Pokud půjde o absolventa, tak určitě práci, která ho posune o solidní kus dál v jeho programátorských dovednostech. Dále dlouhodobou spolupráci, velmi zajímavé peníze a možnost využívat kanceláře v HK.
Spolupráce je preferovaná přes ŽL, ale je možný i zaměstnanecký poměr.
Potenciální zájemci mi můžou poslat svůj CV a pár slov o sobě a svých programátorských zkušenostech na email: martin.zaloga@gmail.com
27 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 6. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více