Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Specialista na Shoptet

Dobrý den,
hledám někoho s perfektními referencemi a schopnostmi při vytváření designu na míru pro Shoptet. Jsme oborovými leadery v tom, v čem se pohybujeme. Máme již perfektní řešení (e-shop na míru). Rozhodli jsme se však zasáhnout jinou část našeho trhu a chceme tak udělat pod novou značkou. Shoptet jsme záměrně zvolili, jelikož nám jde pro začátek o ověření celého konceptu. Ale i tak bychom si přáli, aby byl výsledek perfektní. Jsme ve fázi příprav a hledáme schopné lidi, kteří nám s naším záměrem pomohou. Zatím nemůžeme poskytnout všem více informací, jelikož chceme projekt udržet pod pokličkou. Bližší informace dostane až vybraný kandidát (oproti NDA).
Budeme posuzovat nabídku zejména v těchto parametrech:
1) Kvalita grafických prací - bude se jednat o designový produkt a bude vyžadovat layout v duchu současných trendů - proto prosím o Vaše reference - ideálně přímo na Shoptet
2) Znalost systému Shoptet - jedna věc je hezký design, ale zda je to vůbec na šablonách Shoptetu realizovatelné, je věc druhá. Ten, kdo pro Shoptet nic zatím nedělal, tak ať se prosím ani neozývá. Chceme skutečného odborníka se zkušenostmi a nemáme čas se to s vámi učit.
3) Cit pro UX a ochotu řešení realizovat systematicky - nejde nám jen o pěkně nakreslený e-shop, my potřebujeme zejména e-shop schopný dobře prodávat, na kterém se bude zákazník dobře orientovat. Wireframes, uživatelské testování - to jsou kroky, na které s námi musíte přistoupit. Očekáváme vytvoření dynamických WF, na kterých to odladíme.
4) Schopnost šablonu rovnou nakódovat - velké plus bude, když to budete sami umět, případně pomůže i to, když budete schopni někoho, s kým spolupracujete, doporučit.
5) Cena - je to parametr poslední, jelikož v tuto chvíli vyloženě nehraje roli. Neznamená to, že máme neomezené rozpočty, nejsou ani závratné. Ale pokud nám bude nabídnuto profesionální řešení dle očekávání, jsme ochotni dobře zaplatit a ve spolupráci pokračovat. Smyslem této poptávky není ušetřit - chceme najít odborníka.
Předem upozorňuji, že jsme nároční. S průměrem se nespokojíme. Nabídky budeme hodnotit cca do 2 týdnů. Zadávám to jako jednotlivec a konečný výběr bude záležet na celém týmu. Takže mne prosím neproste o průběžné výsledky výběru. Ozveme se jen těm, které budeme považovat za kompatibilní s našimi očekáváními.
Zde máte pro jistotu check-list pro nutné minimum Vaší reakce:
a) přiložte reference, ideálně s nějakým komentářem - zda to běží/neběží na Shoptetu
b) popište své zkušenosti se Shoptetem
c) sdělte, zda to dokážete sami nakódovat / případně koho máte
d) cenu bez zadání samozřejmě znát nebudete, oceníme však informaci o ceně referencí, které nám poskytnete - to nám pro základní orientaci a posouzení stačit bude / můžete doplnit i o hodinovku
Budeme se těšit na případné nabídky a spolupráci.
13 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 21. 10. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více