Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Výhodná investice – K bydlení i k podnikání areál ojedinělého domu 3km od zámku v Litomyšli po rekonstrukci

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 19. 6. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
K bydlení i k podnikání areál ojedinělého domu Litomyšl 3km
Velký měšťanský dům, další prostory, pozemek 4775m2
Areál ojedinělého domu (zvaného NA NEBESÍCH) ve velkorysém měšťanském stylu, po rekonstrukci a rozsáhlých upravených zahrad (4775m2) vč. stoletých stromů, s vysvěcenou kapličkou, atd., vzdálené 3 km od zámku v Litomyšli, v obci Němčice.
Dříve bylo využíváno i jako zemědělská usedlost (opravené vedlejší stavby, vinný sklípek, atd.). Uzavřený dvůr, spousta místa, místností i vychytávek, vše zařízené.
Vhodné k bydlení (i vícegeneračnímu), k podnikání, k chovu zvířat i ke všemu zároveň, protože se jedná o rozsáhlý soubor prostor s odpovídajícím zázemím (8 koupelen, 15WC, společenská místnost, 2xbar + 1 v zahradách, velký výstavní nebo společenský sálek, podium, zařízené pokoje, velká kuchyň se 2 nerez sporáky a amer. lednicí, atd.) a pozemků o celkové ploše 4775m2.
Další potenciál k využití včetně provozních, výrobních, skladových, školících či ubytovacích prostor.
Velmi dobrá dostupnost - BUS každou chvíli a Česká Třebová s hlavní železniční tratí ve vzdálenosti 9km (do Prahy za cca 1 a 1/2 hod., Brno za 1 a Ostrava za 1 a 3/4 hod.), Litomyšl zámek zapsaný v UNESCO se spoustou turisticky lákavých akcí 3km.
Díky atraktivnosti a návštěvnosti lokality je možné poskytovat ubytování (i letní v zahradách), využívat jako firemní nebo klubové středisko, vyrábět/skladovat, vystavovat, pořádat akce (i fesťák v zahradách) atd. nebo jenom pro veeelikou rodinu ke klidné a diskrétní rekreaci nebo bydlení.
Pro další informace se nejdříve podívejte na naše webové stránky (www.nanebesich.info), kde je i více fotek a videa a další jsou také na facebooku - včetně několika v minulosti uspořádaných akci. Doménu a FB k tomu přenecháme.
Možná ještě důležité prvotní info : prostory jsou vybavené/zařízené a většina mimo osobních věcí zůstane, takže k používání bez momentálních dalších investic (pokud si nebudete upravovat podle svého). Další prostory (včetně nevyužitých půdních) je možné si časem upravit/změnit na atelier, další apartmany, dílnu, apod. podle vašich představ (ale není to nutné). Jsme přímí majitelé.
16 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 1. 8. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od slapetka (15 hodnocení)
31. 10. 2019

Doporučuji!

Další poptávky Více