Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej fashion eshopu trendyON.cz – top cena

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 6. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji eshop trendyon.cz. Jedná se o zaběhnutý obchod, který je v provozu od května 2017. Během těchto několika měsíců na něm bylo uskutečněno téměř 500 objednávek.
Eshop běží na Prestashopu a je v něm provedeno nespočet individuálních úprav a zakoupena spousta modulů.
Trendyon.cz nabízí sortiment několika zahraničních dodavatelů oblečení, kteří na základě Vašich objednávek cca do dvou dnů expedují zboží, které potom momentálně s marží cca 100% + zasíláte Vašim zákazníkům, nehrozí tedy nikterak dlouhé čekací doby expedice. Na eshopu bylo více dodavatelů, ale postupně došlo k redukci, byli ponecháni pouze spolehliví dodavatelé s rychlou dodací dobou. V eshopu je nyní zhruba 15 tisíc produktů, samozřejmě není problém v budoucnu sortiment protřídit, využít jen nějaké dodavatele, či nastavit vlastní, úplně jiné dodavatele.
Aktualizace sortimentu probíhá několikrát denně automaticky na základě dodavatelových xml feedů. Rovněž se stahují i ilustrační obrázky a tvoří se automatizovaný popisek produktů.
Eshop má napojení na glami, zboží, sklik, adwords, google shopping a facebook, jeho součástí je i instagramový účet.
Vyvolávací cena nepokryje v žádném případě ani náklady na tvorbu prestashopových modulů a na úpravy, které byly na eshopu provedeny - pracovalo se na nich opravdu hodně, importy dodavatelů, exporty, spousta užitečných modulů. Navíc je jedná o plně funkční eshop, který dokáže ihned novému majiteli generovat bez problémů klidně i 10 objednávek při cenově minimálních reklamních kampaních. Eshop má historii s hodnocením např. na zboží.cz, i to posiluje jeho sílu a důvěryhodnost.
I nyní eshop generuje každý den 1 až 3 objednávky a to při vypnutých reklamách. Byl bych tedy rád, kdyby si brzy našel nového majitele, aby zbytečně nestál jeho potenciál. Veškeré dotazy zodpovím v soukromé zprávě nebo na R2.kimang@seznam.cz. Níže přikládám screen z GA pro období 1.5.2018 až 15.6.2018. O prodejní ceně jsem ochotný jednat. Prodej bych rád vyřešil co nejdříve jelikož potřebuji co nejdříve investovat do jiného projektu. S eshopy minimálně na nějakou dobu úplně končím. Neprodá-li se tento eshop v nejbližších dnech, bude vypnut a dojde zbytečně k jeho zapomnění.
26824
prodávám i další eshopy:
https://webtrh.cz/406909-prodej-dropshipping-eshopu-pradlostyl
https://webtrh.cz/406744-prodej-fashion-obchodu-trendyfashion
28 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
33 hodnocení
členem od 1. 9. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E