Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej dropshipping eshopu Prádlostyl.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 6. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Eshop je v provozu od září 2017. Pravidelně jsme na něm pracovali a přizpůsobovali ho našim představám. Jedná se o eshop na platformě Prestashop, který je v současné chvíli plně automatický.
Díky napojení na dropshipping.cz nejsou žádné starosti ani práce s objednávkami, ale ani s případnými vratkami či reklamacemi. Expedice, faktury, vratky, reklamace a veškerou komunikaci se zákazníky si řeší dropshipping.cz. Eshop pouze nabízí zboží za provizi, která se nyní pohybuje okolo 22%. Obchod je aktuálně napojený na dva dodavatele spodního prádla a oblečení z dropshipping.cz. Nabízí tak poměrně rozsáhlý sortiment, který je každý den automaticky aktualizovaný prostřednictvím API dropshipping.cz. Jednou měsíčně, případně chcete-li za delší časové období jednoduše vystavíte fakturu na částku, kterou jste na provizích získali a dropshipping.cz Vám ji vyplatí. Veškerý přehled o objednávkách, jejich procesu apod. máte v administraci dropshipping.cz.
V eshopu jsme měli skoro každý den nějaké objednávky. Pokud jsme investovali do reklamních kampaní v glami, zboží, sklik, adwords nebo na facebooku, tak se dalo dosáhnout i v průměru 3 - 5 objednávek denně. Bez spuštěných reklam to potom i tak bylo několik objednávek (2 - 3) týdně. Je to fungující systém téměř bez práce - ideální buď pro začínající eshopaře, případně k rozšíření portfolia eshopů. Nyní se hodně prodávají plavky a šaty, které jsou v eshopu také nabízeny, takže můžete ještě "naskočit do plně rozjeté sezony"
Obchod je nyní v režimu "spánku - údržby" - je to z toho důvodu, aby nám nyní při jeho prodeji nechodili objednávky. Samozřejmě, že až se ozvou zájemci, tak obchod přepneme do klasického režimu, abyste si ho mohli detailně prohlédnout. Z důvodu vypnutí eshopu berte prosím s rezervou i informace o počtu unikátních návštěvníků za posledních 30 dnů a také čistý výdělek za posledních 30 dnů - v měsících, kdy byl eshop zapnutý, tak se počet unikátních návštěvníků za 30 dnů pohyboval v rozmezí 2 000 až 7 000 a čistý měsíční výdělek byl okolo 5 000 až 7 000 Kč.
Vyvolávací cena 5 000 Kč a cena "kup teď" 7 000 Kč ani zdaleka nepokryje skutečné náklady, které byly do vývoje a individuálních úprav tohoto eshopu vloženy.. Jedná se skutečně o symbolickou cenu, kterou nabízím především z toho důvodu, že potřebuji co nejrychleji kapitál na jiné moje projekty. Je třeba si také uvědomit, že eshop má již nějakou historii a je opravdu plně funkční ve všech směrech. Generovat zisky začne zcela jistě ihned po jeho spuštění, případně po nastavení menších reklamních kampaní či jakékoliv jiné propagaci.
Na jakékoliv otázky samozřejmě rád odpovím v soukromé zprávě nebo na R2.kimang@seznam.cz.
prodávám i další eshopy:
https://webtrh.cz/406744-prodej-fashion-obchodu-trendyfashion
https://webtrh.cz/406937-prodej-fashion-eshopu-trendyon
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
33 hodnocení
členem od 1. 9. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E