Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kde smysluplně předat (prodat) články a texty?

dana
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
16. 6. 2018 22:24:41
Dobrý den, chci nabídnout 30 rozhovorů se zajímavými osobnostmi, důvodem je zrušení magazínu, na který už nemám čas. Změnila jsem ze zdr.důvodů priority, píši tu v tématu Osobní růst. Texty visely v magazínu, který byl zrušen. Jsou na nadčasová témata. Pokud by tam byly otázky, které jsou už tématicky neaktuální, např. na vydání nového cédéčka, můžete je samozřejmě snadno z textu vymazat, úprava nezmění smysl rozhovoru. Všechny texty jsou udělané osobně, zautorizované a doplněné fotografiemi. Copyright je můj, a to jak na fotografie, tak texty. Přidám písemný souhlas k používání materiálů. Jsou tam: Naďa Konvalinková, Jaroslav Svěcený, Filip Renč, Fero Fenič, arch. Josef Smola, kulturista Martin Komárek, dobrodruh Václav Kabourek, cestoval Milan Kopečný, sportovec Jevgenij Pljuščenko, zpěvák a skladatel Jarek Šimek atd. Kromě toho mám v počítači ještě nezařazené texty, rozhovor s Janem Saudkem a producentem Martinem Francem, Janem Přeučilem a Evou Hruškovou. Všechny texty prošly jazykovou korekturou. Myslím, že by bylo fajn, aby byly zařazené někde v nějakém magazínu či na webovkách a stále dostupné čtenářům. Přidám písemný souhlas k používání textového a fotografického materiálu a smluvní prohlášení, že jsem autorem a že text byl s osobnostmi zautorizován. Další využití je na Vás.
Dále chci nabídnout 143 stran o hubnutí a výživě, zahrnuje konkrétní rady,tipy,cvičení,psychologii,jídelníčky,plastickou chirurgii atd. Je to komplexní přehled všeho o hubnutí,diety,plastiky,půsty,recepty,počítání kalorií,nové trendy, osobní zkušenosti. Zkorigován korektorem, konzultován s četnými odborníky.Možno rozkouskovat na články, udělat z toho kurs atd.
Mohu to nabídnout tu na Webtrhu v aukci. Nedokáži ale stanovit vstupní cenu a podstatné pro mne je, aby došlo ke smysluplnému využití, aby se texty dostaly k někomu, kdo s nimi umí pracovat a skutečně je využije. Proto používám slovo předám, cena pro mne není až tak prioritní. Na druhou stranu vím kolik to stálo práce, času a nákladů. Výtěžek půjde na charitu na fond Psí naděje viz pesweb.cz. Jak píši v tématu Osobní růst o vyhoření a změně životních priorit, chci za sebou nějaké dveře uzavřít a začít něco nového. Zbytečně by tu materiál zůstal nevyužit, to by byla neúcta k vlastní práci a k sobě samé. Děkuji.
16. 6. 2018 22:24:41
https://webtrh.cz/diskuse/kde-smysluplne-predat-prodat-clanky-a-texty/#reply1352354
expert
verified
rating uzivatele
(4 hodnocení)
17. 6. 2018 19:39:58
Nahod mi to na linketicu
17. 6. 2018 19:39:58
https://webtrh.cz/diskuse/kde-smysluplne-predat-prodat-clanky-a-texty/#reply1352353
Jiri Borovy
verified
rating uzivatele
(9 hodnocení)
19. 6. 2018 14:36:23
Dobrý den, Vaše nabídka mne zaujala. Vlastní web http://www.kritiky.cz, který se věnuje recenzím (filmů, knih atd..) Rád bych Vám nabídl prostor pro Vaše články. Neplánuji web zrušit v následujících létech a rád bych jej za 20 let předal svým dětem...
Mám dlouhodobou historii (více než 15 let) a mezi články se najde prostor pro každý obor, rubriku atd..
Bohužel Vám ale nemůžu zaručit pravidelnou finanční odměnu za články, pouze označení jako autora, reklamu na Vaše projekty a procento z reklam dle nejčtenějších článků.
Jestli máte opravdu zájem o tom, aby se vaše články četli, tak určitě bych nezaváhal.
Rozhovorů máme pomálu a tolik slavných hvězd, se kterými jste hovořila, nikdo moc nemá.
Zajímají mně i další články o hubnutí atd... jak jste psala ve druhé části Vaší nabídky
Ale stále platí, že Vás nebudu moci pravidelně platit. Pouze dle čtenosti článků a Vaše články budou zachovány pro budoucí generace, jak všechny články z od července 2002 - viz první článek http://www.kritiky.cz/filmove-recenze/2002/miib/
Určitě napište co nejdříve, jestli Vás to náhodou nezaujme a určitě napište i negativní reakci, abych věděl, že pro Vás vydávání věci ze šuplíku "zdarma" - minimální odměna není zajímavé.
Jiří Borový
19. 6. 2018 14:36:23
https://webtrh.cz/diskuse/kde-smysluplne-predat-prodat-clanky-a-texty/#reply1352352
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit