Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme pomoc s propagací | Crowdfunding kampaň – Herní portál

Zdravím! Jmenuju se Pavel Kukla a jsem majitelem multiherního portálu Hexagon Community.
Hexagon Community provozuji již téměř dva a půl roku, avšak teprve koncem minulého roku se nám povedlo zajistit si pevnou infrastrukturu, stanovit jakousi interní politiku a vůbec zjistit, co od toho očekáváme a jakým směrem se vydáme, co a jak provedeme.
Vlivem neúspěšného oslovení přes více než 100 potenciálních partnerů a sponzorů za první kvartál tohoto roku jsme se rozhodli dokončit ještě některé z našich služeb a vytvořit crowdfundingovou kampaň ve službě Startovač, která právě prochází důkladnou korekcí a laděním obsahu.
Náhled kampaně https://imgur.com/a/uB0yHQH
Přikládám první odstavce z kampaně, ve kterých je stručně vystiženo o co přibližně jde.
„Hexagon Community (zkráceně HexCom) je multiherní portál, který se zaměřuje na veškerý videoherní průmysl v České republice, a v rámci možností i Slovensku, s prioritním zaměřením na podporu jeho rozvoje a poskytování solidního prostředí a zázemí s férovým jednáním a přístupem všem hráčům.
Vynikáme zejména kladením velkého důrazu na hráčské a společenské hodnoty. Při dodržování našich zásad zpětně, zejména členům týmu HexCom – eSport týmy, poskytujeme pomoc a mentoring při řešení situací (organizační, herní, atd.), poskytujeme komunikační a herní servery pro provozování svých aktivit a jsme zároveň ideálním prostředím pro osobní rozvoj.
Projevení podpory HexCom můžete podpořit rozvoj veškerého videoherního průmyslu v České republice. Jsme něco, z čeho v blízké budoucnosti mohou benefitovat naprosto všichni. Můžeme zlepšit kvalitu zajména eSport scény zvýšením jejich standardů, jelikož značně rozšíříme jak videohry tak eSport mezi širokou veřejnost. Je až ostudou, že srdce Evropy není centrem eSportového dění. I to je jedna z mnoha věcí, které společným úsilím můžeme změnit.“
Hledáme firmy, společnosti, organizace nebo i jednotlivce (Youtubeři a streameři), kteří by měli zájem se podílet na propagaci kampaně. Byť jenom jednorázovým sdílením na Facebooku. Jak může být zřejmé, máme hluboko do kapsy když jsme nuceni dělat crowdfunding kampaň. Po celou dobu, dva a půl roku, jsme do toho vkládali veškerý volný čas bez jakéhokoliv zisku. Což samozřejmě můžeme a chceme změnit (výhradně v rámci pokrytí výdajů a financování dalšího vývoje), nicméně monetizace něčeho tak velikého není tak jednoduché jak se může zdát, kor když je v našem největším zájmu si udržet dobrou pověst.
Neváhejte mě ihned kontaktovat, i s tím nejdrobnějším dotazem! haxedus@hexcom.cz
23 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 31. 1. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od oreomedia (0 hodnocení)
8. 12. 2017
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další poptávky Více