Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej sportovní verifikace – Sázkařský portál

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 6. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám verifikační portál inbet.cz
Web se zaměřuje na vyhodnocování sportovních tipů a zajišťuje tak jako třetí strana ověření skutečných statistik, které jsou na web přidané. Funguje to tedy stejně jako weby: verifiedbets.eu / betrush.com /mybigpartner.com / betadvisor.com / verifikace.com.
Každý uživatel si může vytvořit účet, kde si potom zvolí své uživatelské jméno, vyplní popis co nabízí a posléze může přidávat tipy, které já jako administrátor webu vyhodnocuji (na základně výsledku) a poté zveřejňuji na stránce. Uživatelé mají tak k dispozici své ověřené statistiky z předešlých dní a měsíců. Na webu se automaticky počítají statistiky jako je ROI, ZISK, Počet vyhraných, prohraných a storno tipů, průměrný kurz, průměrná sázka, celková sázka. Kde byl tip vsazen a na co se tip zaměřoval.
V administraci se staráte o vyhodnocování tipů a můžete tam změnit kompletně vše, od datumu po zisk nebo názvu zápasu. Máte tedy plnou kontrolu nad přidanými tipy a to je užitečné hlavně v případě toho, že uživatel něco vyplní špatně a vy musíte zpětně zasahovat a opravovat daný tip.
Web je vytvořen nově a z osobních důvodů nemám čas se o web starat a proto to řeším prodejem, takže návštěvnost není taková. Hosting je zaplacený od minulého měsíce na rok. Inbet se vytvářel necelých 9 měsíců a původní cena je 145 000 Kč.
V případě zájmu pište na balcardan@gmail.com nebo volejte na +420 601 322 995
21 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 6. 6. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E