Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám "jednoproduktový" eshop Cardsharp.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 6. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Rozhodl jsem se prodat eshop Cardsharp.cz, který jsem zde koupil asi před třemi roky. Jedná se o obchod s primárním produktem - skládacím nožem ve velikosti kreditní karty. Produktů je na eshopu víc, resp. mám tu připravené ještě další.
Původní idea byla mít několik takových menších eshopů, ale moje podnikání se vyvinulo trochu jiným směrem a nyní je pro mě poměrně složité vybavit jakoukoli objednávku.
Návštěvnost je minimální v řádku desítek uživatelů měsíčně, občas přijde objednávka, ale během roku téměř nic, spíš před Vánoci. Několikrát jsem prodal větší množství nožů reklamní agentuře s propagačními předměty, která je potištěné přeprodala dál klientovi. V tuhle chvíli nemohu garantovat nic (zrovna dneska jsem expedoval dvě objednávky, ale je to spíš výjimka).
Eshop běží na Shoptetu, v tuhle chvíli verzi zdarma, což zatím plně vyhovuje. Dodavatelé stálé nemám, kupuji spíš menší množství (desítky až nižší stovky) na Ebayi, ale lze určitě třeba přes Alibabu ve větším nakoupit levněji. Zboží je tedy z Číny. Mám tu i pár dalších kousků, kterými by šel sortiment rozšířit (miniaturní křesadlo, multifunkční karabina, barevné nože), ale nikdy jsem se nedostal k tomu, abych to udělal.
Marže je dobrá, nůž dokážete koupit i pod dolar, kvaltnější stojí víc. Stále se ale jedná o kopie originálního nože Iana Sinclaira http://www.iainsinclair.com/en/, které stojí pochopitelně o dost víc.
Prodávám tedy doménu, eshop na Shoptetu, převedu účet pro Heureku a Google Analytics. Databáze zákazníků vzhledem k GDPR pro jistotu vymažu (ale není jich zas tolik, abyste toho mohli litovat :)). V ceně je několik nižších desítek kusů různých nožů. křesadel, multifunkčních karet a karabin, to je takový bonus.
Vzhledem k tomu, že se o eshop nijak nestarám, občas ani nezvládnu odbavit objednávku a těch je skutečně minumum, začínáme aukci od koruny. Na eshopu nikdy nebudete vydělávat desetititíce měsíčně, ale věřím, že s trochou stahy to mohou být nižší tisíce (ve finále to za celý rok tak i bylo, když vezmu v potaz ty větší zakázky pro reklamku).
31 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
29 hodnocení
členem od 27. 4. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E