Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Úprava modulu, nebo celé nové?

Tomáš
verified
rating uzivatele
(26 hodnocení)
1. 6. 2018 07:28:04
Zdravím, toto není poptávka, spíš bych rád slyšel názory na proveditelnost, nějakou cenovou představu a jestli v tom nemůže být zakopaný háček.
Nabízíme plošný materiál, tedy desky pro truhláře a stavaře, většinou to jsou desky 5m2, dýhované, laminované, surové atd + nabízíme kompletní služby formátování, CNC obrábění, olepování atd.
JAK BY TO MĚLO FUNGOVAT
Zákazník si koupí na e-shopu CELOU desku. U tohoto produktu pak může zadávat jednotlivé rozměry desek na naformátování v milimetrech - rozměr A * B. Tyto rozměry by měly mít nastavitelné minimální a maximální možné rozměry (ideálně kdyby si to samo dokázalo vzít maximální rozměr ze zadáného parametru rozměru celé desky, minimální rozměr je stanoven pilou). Ke každému dílci je možnost zvolit směr vzoru + možnost olepení jednotlivých stran hranou (toto je za poplatek, naprosto ideálně rozměr zvolené délky hrany * cena za metr hrany). Samozřejmostí je počítání s nějakou hmotností + rozměry kvůli výslednému zvolení přepravce.
Ostatní věci standard, několik přeprav + dvě platební metody jen převodem, atd ... Zatím jsme to stavěli na Prestashopu 1.7, na kterém nám jede více e-shopů. Bylo by tedy dokonalé, kdyby někdo dokázal udělat jen modul do PS, nebo upravit již zakoupený Dynamic Product od Tuni Soft, protože Presta mi vyhovuje.
Modul Dynamic Product není špatný, ale stále se v tom motám a nepočítá mi to tak, jak by mělo, i když se jedná o naprosto jednoduchou matiku z 5. třídy, modul nepochopitelně vyhodnotí například 145 000,- / 1000 na výsledek 549,-. Samozřejmě po finanční stránce by byla nejlepší varianta jen trochu upravit tento modul (je tam i PHP funkce kalkulace), ale v tomto jsem naprostý laik.
Jak byste to řešili vy? Kde by mohl nastat háček a zádrhel? Na kolik by takové úpravy mohly přijít? Díky za váš čas.
1. 6. 2018 07:28:04
https://webtrh.cz/diskuse/uprava-modulu-nebo-cele-nove/#reply1349258
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit