Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nabízíme k prodeji kompletně vybudovanou značku na potravinový produkt: Konopný čaj

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 31. 5. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím k prodeji kompletně vybudovanou značku potravinového produktu, včetně eshopu.
Tento projekt jsem zde před nedávnem zakoupil.
Z rodinných důvodu (další potomek na cestě), se plány na budování projektu hroutí a rozhodl jsem se jej nabídnout k dalšímu prodeji.
Níže přikládám původní popis aukce zakladatele projektu.
V případě zájmu předám novému majiteli i koncept na další rozvoj a budování značky.
Původní popis aukce:
Nabízíme k prodeji kompletně vybudovanou značku na potravinový produkt: Konopný čaj.
Česká Republika je jeden z předních producentů konopí v Evropě pro potravinářské a industriální využití. Naším záměrem bylo prodávat tento produkt v zahraničí konkrétně v Anglii a následně v Německu a Rakousku. Vzhledem k tomu, že je tato komodita v ČR k sehnaní za poměrně slušnou cenu lze slušně profitovat na prodeji v zemích, kde je jiná měna a ekonomická situace. Marže mohou být až 100% s tím, že by byl produkt v dané zemi stále jeden z nejlevnějších.
pro představu:
Suchergebnis auf Amazon.de für: hanftee
Produkt je v Bio kvalitě. Vlastníme Bio certifikát jako zpracovatelé a distributoři u společnosti ABcert a veškeré naše kontakty jsou na dodavatele, kteří pěstují v Bio kvalitě. Bio Certifikát jako distributor si lze dodělat. Je to administrativní záležitost.
Vystavili jsme produkt na eBay pro otestovaní a produkt se prodával velmi dobře a reakce zákazníků byla velmi pozitivní. Prodali jsme asi 10 ks v docela krátkém čase.
-------------
Předmětem prodeje:
* Domény elixirus.co.uk, elixirus.de, elixirus.com
* E-shop na doméně elixirus.co.uk, který je připravený na okamžitou propagaci.(jen dodělat texty do sekce "learn" ale jinak je vše hotové) (wordpress)
* Profesionálně vytvořené logo v pracovním formátu (pro rozšíření produktů CBD olej, Konopný protein, konopná kosmetika.)
* Vyrobené etikety na produkt (300ks) + jejich pracovní formáty v .psd (photoshop) kde lze cokoliv upravit a nachystat na jiný trh (Česko, Německo..)
* Profesionální produktové fotografie pro další užití - prezentaci
* Kontakt na dodavatele
* Produkty Hand-picked buds 84Ks a Selection of buds 30Ks s doporučenou trvanlivosti rok, ale při správné úschově i mnohem déle-je to sušená bylina.
Vše zmíněné výše je v pracovních formátech, vše může být upraveno logo, texty, design..
Naše náklady do celého projektu byli mezi 50-60 tisíci. Avšak si uvědomujeme, že je velmi malá šance, že bychom celou tuto značku prodali za pořizovací náklady. Rozhodli jsme se nastavit tuto cenu jako cenu, která by přišla zajímavá nám. Nyní je cena prakticky jen za skladové zásoby produktu (13000) a za administrativu.
Možnosti jak prodávat tento produkt je několik. Máme zkušenosti z posíláním do zahraničí přímo z ČR, kde se lze dostat na podobnou cenu za poštovné jako po ČR. Pokud máte jiný eshop a máte smlouvu s dopravcem cena za poštovné může být téměř stejná jako po ČR a nebo stejná jako Vaše konkurence z daného státu. Jinými slovy zákazník nezaplatí víc, než kdyby objednával u lokálního prodejce. Produkt má po zabalení pod 500g. Máme zkušenosti i s využitím firem, které se zabývají odbavováním objednávek pro eshopy. Pokud si najdete takovou firmu přímo v daném státě je to jen jeden velký balík na doplnění zásob. A nebo lze nabídnout produkt přímo na Amazonu s využitím své nebo jejich odbavovací služby. Díky tomu, že je ČR v EU je zde i administrativní stránka prodeje do jiného státu velmi zjednodušená.
Tato nabídka se hodí pro někoho, kdo se chce realizovat v podnikání a hledá něco s čím začít. A nebo pro někoho, kdo již prodává potravinářský sortiment a hledá rozšíření nabídky..
Strávili jsme s přípravou a laděním něco přes 6 měsíců. Vše je dělané s profesionálním přístupem. Vytvářeli jsme to jako dlouhodobé podnikání, které by pod touto značkou rozšiřovalo sortiment z konopí. Konopí je v tuto chvíli odvětví s velkým potencionálem.
Jedná se o konopí s laboratorními testy, kde je THC pod 0,3% tudíž je tento produkt v EU zcela legální.
https://www.elixirus.co.uk/wp-conten...0217210ENN.pdf
Důvody prodeje:
Nedostatek času. Jsme skupina 3 lidí, která společně dlouhodobě podniká. Avšak naše skupina se postupně vydává rozdílnými směry. Jedna jde na mateřskou. Jeden chce procestovat svět. A tak jsme se rozhodli zminimalizovat naše podnikání a energii jen na produkty, které jsou již zajeté a vydělávají nám peníze. Tento produkt a další dva jsme se rozhodli opustit a věnovat se rozšiřováním nabídky již zajetých značek, kde máme velké investice ve vývoji a marketingu.
Pokud by Vás tato nabídka zaujala a nebo by jste měli nějaké dotazy neváhejte mne kontaktovat.
Hezký den
14 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 26. 2. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E