Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Izmirus l Kreativní logo na míru

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 5. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
IZMIRUS – KREATIVNÍ LOGOTVŮRCE
Dobrý den,
jsem Izmirus, zrodil jsem se pro logotvorbu. Mám talent a sebevědomí stvořit vám výjimečné logo na míru. Anebo rovnou celou firemní identitu. Loga ode mě mají vlastní duši, jsou nadčasová a elegantní. Budou vás důstojně reprezentovat.
Mí klienti jsou nároční, oceňují kvalitu, chtějí se odlišit, vyžadují maximální kreativitu a inovativní myšlení. A to mě baví. Značkám vdechuji život už přes 7 let a mám za sebou stovky projektů. Vyhrál jsem 101 veřejných soutěží a poměřil síly s tisíci logotvůrci a kreativci. Neustále se sebevzdělávám, aby moje loga byla ještě dokonalejší.
Mé motto: Kde je vůle, tam je cesta.
REALIZOVANÉ LOGO PROJEKTY
CENA
Vytvoření loga na míru od 5 000 Kč. Na logo může navazovat vypracování kompletní firemní identity. (Logomanual, vizitky, hlavičkový papír, firemní desky atd.) Bližší informace ohledně spolupráce a tvorby loga, mile rád zašlu na Váš email.
KOMPLETNÍ PORTFOLIO + REFERENCE
izmirus.cz
BEHANCE
https://www.behance.net/izmirus
FACEBOOK
https://www.facebook.com/izmirus.cz
LINKED IN
https://cz.linkedin.com/in/izmirus
KONTAKT
Mobil (+420) 775 973 464
E-mail: izmirus@email.cz
REFERENCE & HODNOCENÍ
S Izmirusem jsme spolupracovali při přípravě loga naší firmy. Zkoumali jsme více návrhů, ale když jsme viděli návrhy od Izmiruse, věděli jsme, že Messi přišel na hřiště. Talent, kreativita, sebevědomí, flexibilita – to vše bylo součástí návrhů, které odlišují výjimečné logo od běžného. Izmirus nám také pomohl s tvorbou vizitek a vizuální prezentace firmy. Je velmi talentovaný tvůrce a doporučuji ho použít pro tvorbu firemní identity.
Marian Fabian, SkyLimit Investments
Chtěla bych tímto Michalovi za jeho služby a výborně vykonanou práci poděkovat. Nejenže má talent a schopnost vystihnout požadavky klienta, ale promítnout do navržených log něco, co dokáže jen málo kdo, logo mluví samo za sebe a je výstižné, elegantní a reprezentativní. Spolupráce s ním byla velice příjemná, je vstřícný, ochotný, má své nápady, které umí zrealizovat. Velice mě překvapila i ochota pomoci při tisku vizitek, vše zařídil, objednal. Komunikace s ním je opravdu na úrovni. Tímto bych ho doporučila každému, kdo chce nové logo, vizitky, tiskoviny, design webu či nový design stávající společnosti. Michale, moc děkuji :)
Emilie Třísková ml., EMITRI s.r.o.
Michal Svatoň alias IZMIRUS je legendární logotvůrce. Minimálně pro naši firmu, které vytvořil nádherné logo a jeho myšlenku posunul na nejvyšší možnou úroveň. Každý, kdo hledá originální logo s vyšším významem, bude nanejvýš spokojený, stejně jako my. Děkujeme!
Ján Čakloš, TEXTO.sk
Michalovo estetického cítění a kreativního myšlení jsme pro naše zahraniční klienty využili již několikrát a fakt, že se ke spolupráci neustále rádi vracíme, hovoří za vše. Za zmínku nestojí jen poutavá a smysluplná grafická řešení, ale také jeho profesionální přístup k problematice logotvorby.
Pavel Popp, Spion
Rychlý, profesionální přístup, skvěle odvedená práce. Na Izmirovi se nám líbí, že je přímý a jeho poznámky jsou na místě. Je evidentní, že má mnohaleté zkušenosti s logotvorbou a jeho již vytvořená perfektní loga jsou toho důkazem. Nelitujeme jediné vložené koruny do projektu. Jsme spokojeni a doporučujeme na 100 %.
Linda Kaufmann
44 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
42 hodnocení
členem od 21. 1. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od OtextujTo (4 hodnocení)
26. 10. 2017
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od Bronislav Markowicz (194 hodnocení)
21. 2. 2017

Precizně odvedená práce, perfektní komunikace a spolehlivost – doporučuji!

ikona hodnoceni
od ceska pera (0 hodnocení)
31. 1. 2017

Ochotně naslouchal, poradil a udělal mě krásné logo do týdne.Doporučuji.

Další nabídky Více