Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

BritvaTitan.cz – ziskový jednoproduktový eshop

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 22. 5. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den.
Prodám jednoproduktový eshop specializovaný na prodej kvalitních holících břitev značky TITAN.
Eshop: https://BritvaTitan.cz/
Součástí aukce jsou tyto položky:
  • E-shop postavený na WooCommerce (WordPress) s vlastní grafikou, implementovanou platební bránou pro platbu kartou, automaticky generuje faktury s logem eshopu a při zakoupení a vyřízení objednávky zasílá zákazníkovi email. Při platbě převodem zasílá email s instrukcemi pro platbu. Tím, že běží na WooCommerce, je plně customizovatelný a lze v něm cokoliv změnit, přidat způsoby dopravy a platby atd.
  • Doména britvatitan.cz + domény holenibritvou.cz a holeni-britvou.cz, které jsem zakoupil kvůli původně plánovanému rozšíření eshopu
  • Hosting v ceně 1000Kč od ČeskýHosting - Jeden z nejlepších českých hostingů zaplacený téměř na rok, SSL certifikát pro https
  • FB + Insta účty - účty pro marketing. FB účet aktivnější, Instagramový méně
  • Kontakt na dodavatele
  • Obchodní podmínky od právníka
  • Rady a tipy jak produkt prodávat a inzerovat s co nejmenšími náklady
Produkt:
Ručně zpracovaná holící břitva značky TITAN, s dokonale nabroušenou čepelí, padnoucí rukojetí z mahagonového dřeva a s hmotností pouhých 92 gramů.
S návratem klasických holičství se jedná o zajímavý produkt, který se v nynější době stává stále oblíběnějším. Pro pány je břitva stylovým a funkčním doplňkem a pro ženy se jedná o skvělý dárek pro své mužšké protějšky, otce či dědečky, takže spektrum zákazníků, které si tento produkt dokáže najít, je široké.
Na českém trhu se již prodej holících břitev vyskytuje, avšak jejich cena začíná od 2000 Kč, což může hodně lidí odradit. Tato břitva bude více cenově dostupná, a to 1499 Kč. Jednu samozřejmě mám sám, jedná se o opravdu kvalitně zpracovaný produkt.
Prodejní cena: 1499 Kč
Nákupní cena produktu cca 499 Kč
Prodejní marže cca 1000 Kč.
Eshop jsem zakoupil zde na webtrhu v bídném stavu, zprovoznil do plně funkční podoby a chvíli ho provozoval. Nakoupil jsem 10 břitev na zkoušku a všechny prodal během 5 týdnů. Zisk je lehce pod 10 tisíci.
Prodávám z důvodu, že finišujeme s přípravou čistě online projektu a nemám již zájem a chuť fyzicky balit a posílat produkty. Pro začátek, nebo do portfolia eshopů je to výborná volba.
Eshop je nyní v provozu, abyste si ho mohli projít a zkusit objednat, zkušebně zaplatit kartou (částka nebude stržena), v košíku je upozornění, že objednávka nebude vyřízena (všechny břitvy jsou již prodané)
Pro jakékoliv dotazy mě kontaktujte.
14 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 25. 1. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E