Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Redaktoři pro nově vznikající magazín o WordPressu ProWP

Ahoj,
pro nově vznikající magazín věnovaný WordPressu ProWP.cz a ProWP.sk hledáme stálé redaktory.
Koho hledáme:
Chceme až tři redaktory, dva píšící v češtině a jednoho ve slovenštině. Toužíme po nadšencích, jež mají WordPress rádi, zajímá je po technické nebo uživatelské stránce. Hledáme jednoho techničtěji zaměřeného redaktora. To znamená vlastní šablony, pluginy, trocha programování, rozšíření funkcionality a tak podobně. Dále nás zajímají dva spíše uživatelsky orientovaní autoři. Pod tím si představujeme používání WordPressu, vychytávky, tvorbu obsahu nebo aktuální trendy. Pokud zvládáš obojí, vůbec to nevadí!
Jaký obsah chceme publikovat:
Zkusím to shrnout v bodech :).
  • Chceme publikovat dva typy obsahu – články a aktuality.
  • Články jsou delší, řeší do hloubky daný technický nebo uživatelský problém, pokládají otázky, přinášejí řešení.
  • Aktuality jsou krátké novinky ze světa WordPressu – zajímavé pluginy, šablony, významné aktualizace, české počiny, nové verze systému. Mají odstavec nebo dva, jsou čtivé a popisné.
  • Všechno, co budeme psát by mělo být užitečné komunitě. Mělo by pomáhat a vzdělávat.
  • Chceme se věnovat aktuálním tématům, jakým byla v poslední době třeba implementace GDPR. Zároveň ale chceme vnášet světlo i do tradičnějších oblastí, jako je práce s šablonami, s obsahem ve WordPressu a podobě.
  • Bylo by skvělé, kdybychom měsíčně publikovali alespoň pět až deset velkých článků a násobné množství aktualit. Nechceme ale „milestony“, „deadliny“ a „reporty“. Chceme, aby každý psal tak, jak je mu to pohodlné.
  • Rádi bychom dopředu znali témata a orientační obsah článků, které chcete psát. U aktualit nám bude stačit téma. Občas bychom také chtěli navrhnout vlastní téma článku nebo aktuality.
  • Napsané články budeme také důsledně revidovat a bude-li to třeba, vracet k přepracování nebo doplnění. Nechceme publikovat něco, za co nebudeme moci dát ruku do ohně.
  • Mimo články budeme rádi i za následnost na sociálních sítích (Facebook & Twitter). To znamená informování o nových článcích, zajímavosti a aktuality mimo články a další přínosné „statusy“ nebo „tweety“. Nebráníme se ani video tutoriálům na YouTube.
  • Co naopak publikovat nechceme: Tuctové články bez přínosu pro čtenáře, aktuality o každé minoritní verzi nevýznamného pluginu, články nadstandardně inspirované už existujícími a tak podobně. Určitě se chápeme.
Co nabízíme:
  • Odměnu necháme na Vás. Chceme ale platit předem dohodnuté jednorázové částky za každý článek. Nenabízíme podíl ani jinou formu partnerství.
  • Můžeme platit podle rozsahu článku, času stráveného jeho tvorbou nebo předem domluvenou sumu danou předpokládaným rozsahem a komplexností tématu.
  • Peníze můžeme vyplácet dohodou o provedení práce, jako autorský honorář nebo na základě vystavené faktury.
Proč to děláme:
  • Rádi bychom alespoň trochu vrátili komunitě to, co nám deset let dávala a nadále dává.
  • Chceme psát čtivým a lidským způsobem a pomoci začít s webem i těm, kteří by třeba jinak nikdy nezačali.
  • Budeme působit jako autorita v oboru a sekundárně můžeme pomoci s komplexnějšími celky, které už v článcích popsat nejde.
  • Tam, kde to bude mít smysl, budeme používat provizní odkazy nebo zobrazovat reklamu, abychom vydělali alespoň na provoz.
  • Časem bychom rádi umožnili publikovat i dalším autorům, jež budou chtít světu poradit.
Kdo jsme:
Jsme webees, dva kamarádi a společníci Jakub Machala & Radomil Martinec. Jakub začínal jako kodér & „wordpressař“ a postupně se vyvinul v projektového manažera s přesahem do UX a technickým vhledem deseti let práce s WordPressem. Radomil je srdcem designér, začínal s návrhem webů, teď pomáhá klientům s jejich značkami. Z našich stálých spolupracovníků sestávajících z kodéru, designérů, grafiků, programátorů a dalších se velmi často stali kamarádi. Fungujeme už sedmým rokem a chceme se stále zlepšovat. Máme svoji práci rádi!
Kdy:
Začít můžeme třeba hned!
Kontakt:
Jakub Machala
jakub@webees.cz
+420 776 337 611
26 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
94 hodnocení
členem od 27. 12. 2006
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Eggh (30 hodnocení)
13. 2. 2015

Vše OK, odkaz bleskově umístěn, doporučuji.

ikona hodnoceni
od astrolog (109 hodnocení)
18. 5. 2012

Blesková platba, rychlé a spolehlivé jednání, doporučuji

ikona hodnoceni
od Senky (4 hodnocení)
3. 11. 2011

Veľmi ochotný a rýchly prístup, rozhodne doporučujem

Další poptávky Více