Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nabízím k prodeji ověřený a ziskový eshop www.hrackoviny.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 5. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
E-shop je v provozu od července 2013. V roce 2017 udělal e-shop obrat 404 tisíc Kč. Marketing pouze SEO a Heureka.cz. Obrovský potenciál. Stačí zadat pořádný sortiment a zapnout PPC. Funguje prakticky bez reklamy. Přesné statistiky mohu zaslat.
e-shop jede na platformě Fastcentrik od Netdirectu – měsíční poplatek, ale 100% funkčnost a nadstandardní funkce. Je to prodej licence na používání e-shopu.
Součástí prodeje:
Licence e-shopu Fastcentrik včetně SEO a obsahu, databáze zákazníků, 5 let historie obchodu, FB profil, marketingové přístupy včetně GA, doména. Bez skladových zásob.
Cena je odpovídající. Návratnost investice jeden rok. Velký obchodní potenciál.
Důvod prodeje:
Důvodů prodeje je několik. Tím nejzásadnějším je ten, že vlastníme celkem 5 e-shopů a musíme být efektivnější. Prostě nestíháme kvalitně všechny projekty. Dalším důvodem je to, že nemáme správný sortiment – v tomto případě nemáme dostatečně širokou nabídku hraček. I přesto generujeme na tomto e-shopu bez reklamy obrat 400 tisíc ročně. A posledním důvodem je to, že bohužel tím, jak posíláme v podstatě stejné produkty na více domén máme duplicitní obsah= špatné výsledky SEO. Myšleno produkty – když si nahrajete vlastní je to bez problému. Všechny ostatní texty a obsah na e-shopu je 100 % originál – platil jsem copywritery.
Naprosto ideální investice pro toho, kdo prodává hračky a má široký sortiment hraček. Stačí jen nahrát svoje produkty a budete okamžitě prodávat.
Nebylo to lehké rozhodnutí, ale máme úspěšnější eshopy a nemáme kapitál na to, abychom zvládli držet k tomu ještě sortiment hraček. Baví nás trochu jiný sortiment.
Náklady:
Poplatek za e-shop 1663 Kč. Marketing pouze kredit Heureka.cz 1000 Kč. Marketing na zboží.cz 1000 Kč. To je vše. e-shop skutečně generuje objednávky jen na základě SEO (viz Google Analytics).
Výhody investice:
• Ověřený, plně funkční a prosperující obchod. Stačí jen zadat svoje produkty a okamžitě přijímáte objednávky.
• Zajímavá doména
• Velký potenciál – zapněte PPC reklamu a výsledky jsou na dvojnásobek
• Jednoznačně rozšíření obratu pro toho, kdo prodává hračky
• Konverzní poměr prosinec 2017 byl 4,33%
• Veškerá návštěvnost prakticky zdarma jen na základě SEO a přímých návštěv
Cena za projekt: 690 000 Kč. Jsme plátci DPH (cena za projekt je bez DPH).
V případě zájmu klidně volejte na 774 710 790. Dotazy rád zodpovím. Statistiky můžeme poslat na vyžádání. Budu rád, když projekt převezme někdo, kdo jej dále vylepší a posune výš – ne zlikviduje.
14 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 9. 2. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E