Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej hypotečního portálů – 20.000 poptávek za rok.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 5. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Strukturované informace:
Jaká jsou čísla?
Linerálním dopočtem bude mít hypoteční portál letošní rok cca 20 tisíc poptávek v ČR a dokážeme dostat cca 10 tisíc ze Slovenska. Slovenskou verzi teď provozuje partnerská společnost - pronajímáme jí formou “franšízi”.
Z pohledu realizovatelných obchodů se bavíme o cca 2 mld. Kč v čerpaných hypotečních úvěrech ročně v ČR.
Co vám to přinese?
U poradenské sítě, si dokáži představit obrovské posíléní pozice na trhu a větší atraktivnost pro Vaše obchodní partnery. Případně výhodnou finanční investici.
Pro představu, celá obchodní síť jedničnky ve finančním poradenství v ČR je dnes schopna generovat kolem 70000 leadů ročně. HypoGO tedy dokáže vygenerovat cca 30% toho co celá síť jedničky na trhu ve finančním poradenství v ČR.
Jak to funguje?
Aktuálně portál funguje tak, že partnerům (bankám, poradenským společnostem, poradcům) prodáváme ověřené námi provolané konakty. Od poradců víme, že mají 10% obchodní úspěšnost z domluvených schůzek (jen pro vaši představu). S průměrnou výtěžností cca 25.000,- Kč na klienta.
Cena leadu naším partnerům je kombinovaná, někteří platí fixní cenu za lead někteří kombinaci fix. + provize z realizovaných obchodnů. V průměru se snažíme držet na ceně 800,- za 1 ověřený lead. Marže je na tekovém leadu +- 50%.
V současné chvíli portál generuje od 200.000 - 300.000,- Kč marže měsíčně, obrat je tedy 2x marže.
Obrat pro poradenskou síť lze očekávat o mnoho větší, řádově se bavíme o obratu 2.000.000,- měsíčně s nákladem 300.000,- měsíčně. (24.000.000,- ročně).
Proč chceme HypoGO prodat?
Portál jsme se rozhodli prodat, protože ani já ani kolega nejsme hypoteční/finanční poradci a proto nedokážeme z portálu dostat maximum, které případně poradenská síť dokážete. Naše společnost se soustředí předně na online marketing a vývoj aplikaci. V případě koupě se proto i dále dokážeme starat o samotný produkt, vývoj a marketing.
Dalším bodem je, že se s kolegou nedokážeme domluvit na směřování projektu, proto jsme se rozhodli projekt prodat.
Součástí prodeje jsou domény a celý systém na provozování portálu, celé CRM pro správu partnerů, poptávek a všeho potřebné. Systém je vlastní vývoj a dnes už je plný automatizace. Aktuálně máme před spuštěním automatické přidělování a odesíláné poptávek partnerům, po tomto bude systém prakticky bezúdržbový.
V případě zájmu z vaší strany mě prosím neváhejte kontaktovat, případně se s Vámi rádi potkáme.
9 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 3. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E