Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zkušenosti se stavebními affiliate programy

Rád bych se zeptal kolegů, kteří provozují weby a magazíny se stavební tématikou, na vaše zkušenosti se stavebními affiliate programy.
Založil jsem před léty stavební web (https://vyrobkyprostavbu.cz), kde jsem postupem času nasadil affiliate program od stavebního e-shopu StavbaOnline.cz a poslední dobou mám nasazený affiliate od Baushop.cz. I přes stovky prokliků do e-shopu vzniká minimum konverzí (nákupů), např. za letošní rok od ledna do konce dubna mám cca 2600 prokliků, ale pouze 4 konverze, což mi přijde jako hodně nízké číslo. Návštěvnost webu je cca 5 000 UIP měsíčně.
Nedokážu sám určit, co stojí za tak nízkým konverzním poměrem, jestli je to tím konkrétním affiliate programem, který mám momentálně nasazený nebo obecně tím, že lidé stavebniny přes internet nakupují minimálně nebo je nějaká chyba na webu.
Poprosil bych tedy o vaše zkušenosti, jaký stavební affiliate program máte nasazený na takových webech, jaký máte konverzní poměr (nákupy ku prokliky do e-shopu), případně vše další, co vás napadne a mohlo by být užitečné.
Děkuji předem za veškeré připomínky a názory.
16. 5. 2018 09:30:38
https://webtrh.cz/diskuse/zkusenosti-se-stavebnimi-affiliate-programy/#reply1345830
Já ti to řeknu úplně přesně. I přes pokročilou dobu si lidi vezmou káru za auto a do stavebnin jedou osobně aby si zboží ohmatali. Objednávat stavební materiál naslepo na internetu je přece hloupost. Web využijí maximálně na kontrolu nabídky produktů nebo srovnání cen.
16. 5. 2018 10:43:48
https://webtrh.cz/diskuse/zkusenosti-se-stavebnimi-affiliate-programy/#reply1345829
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit