Zadejte hledaný výraz...

Hledáme zkušeného marketing seniora na Facebook Ads

Náš cashbackový portál Tipli je na trhu 18 měsíců. Za tu dobu se nám podařilo přes kampaně a akvizice získat 1,5 milionu registrovaných uživatelů. Těmto uživatelům nabízíme možnost obdržet cashback až 33 % z nákupů na internetu – tj. část peněz z útraty zpět na bankovní účet.
Mezi 500 obchody s cashback nabídkou přes Tipli jsou například Booking.com, AliExpress, MALL.CZ, BonPrix, eObuv.cz, ASTRATEX.CZ, Vivantis, Kasa.cz nebo ZOOT.
Nabízíme flexibilitu spolupráce a data
Hledáme borce nebo královnu 👸 na Facebook kampaně. Formáty spolupráce mohou být různé – od pár hodin konzultací za nesmyslně vysokou hodinovku, až po různé formy dlouhodobého úvazku (plný nebo částečný) a spolupráce za velmi solidní odměnu.
Máme marketingový budget jednotky miliónů Euro za rok. Velká část z těchto peněz směřuje na Facebook.
Poměrně logicky požadujeme od nového člena týmu prokazatelné praktické zkušenosti s Facebook marketingem v oblasti e-commerce, kupónů nebo cashbacku.
Mimo běžných frází jako super tým, bomba kanceláře, různé benefity můžeme k tomu nabídnout především štíhlé vedení firmy a možnost se rychle rozvíjet a realizovat své nápady a cíle.
Velmi dobře se u nás budou cítit lidi se zájmem o čísla a data – máme hromadu dashboardů, automatických reportů, využíváme datovou platformu Tableau i interní datový systém.
Zákazníci jsou pro nás důležití
Působíme v ČR, SK a PL a v dohledné době spustíme RO. Máme tým padesáti motivovaných lidí, kteří se primárně zaměřují na marketing, produkt a perfektní zákaznickou péči.
Snažíme se pečlivě poslouchat zákazníky, hledat způsoby, jak je potěšit, chystat jim překvapení a být pro ně oblíbenou službou. Skvělá péče není jen rychlá komunikace, to je standard.
To znamená, že silně prozákaznický přístup pro nás nejsou prázdné fráze, jak je třeba vidět u některých konkurentů v jejich hodnocení na Facebooku. 🙂
Napiš nám
Pokud máš chuť na novou výzvu a také máš cíl, aby tě práce bavila, kontaktuj nás prosím přes e-mail hardyn(z)tipli(t)cz.
Budeme se těšit na reakci!
Michal, CEO & Zakladatel Tipli
7 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 15. 4. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Michal (22 hodnocení)
23. 2. 2012

Platba dorazila presne dle domluvy, doporucuji pro dalsi obchodovani

ikona hodnoceni
od Jakub Starý (16 hodnocení)
1. 11. 2011

Výborná spolupráce, rychlá platba.

Další poptávky Více