Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Externí copywriter – popis rybářských kategorií

Do naší společnosti hledáme schopného pracovníka na vytváření popisů k jednotlivým rybářským produktovým kategoriím na e-shopu našeho klienta. Z důvodu oboustranné efektivity se odehrává veškerá komunikace za využití internetových komunikátorů a samotný výkon práce probíhá na Vašem vlastním PC z Vašeho domova. Spolupracujeme s předním českým e-shopem a nabízíme možnost dlouhodobé a kvalitní spolupráce.
Co bude Vaším úkolem?
Práce probíhá prostřednictvím administračního rozhraní, kde Vám bude vytvořen vlastní účet, ke kterému se můžete přihlásit z jakéhokoliv PC. Hlavním úkolem je vždy sepsání výstižného a pomocného popisu kategorie určitých produktů. Nejedná se o psaní popisu s cílem přesvědčit zákazníky ke koupi, ale o vytvoření přehledného, výstižného a spíše kratšího popisu kategorie, který má za úkol poradit zákazníkovi, jak se orientovat v produktech v dané rybářské kategorii. Například když se zákazník nevyzná v kategorii rybářských navijáků, váš popis by měl laicky, jednoduše a výstižně zákazníka seznámit s nejdůležitějšími parametry a pomoci mu tak s výběrem zboží v dané kategorii.
Hledáme pracovníky pro kategorii rybářství a vše co s ním souvisí.
Jedná se především o rybářské potřeby, pruty, navijáky, vlasce, obaly, splávky, signalizátory a další příslušenství. Požadujeme, aby se pracovník v rybářských potřebách velmi dobře vyznal, tzn. aby bylo rybářství jeho koníčkem.
Shrnutí
  • - Práce je plně flexibilní a probíhá na Vašem PC pomocí webového administrativního prostředí. Komunikace probíhá online s využitím mailů, Skype apod.
  • - Náplní práce je vytváření nových pomocných popisů produktových kategorií (rybářské produkty) na základě vlastního nastudování a zkušeností s danou rybářskou kategorií.
  • - Jedná se o tvorbu vlastních unikátních textů pro přední e-shop na českém trhu, které mají za úkol popsat a usnadnit zákazníkovi orientaci v dané produktové kategorii.
  • - Náš tým je veden týmem odborníků na danou problematiku, se kterými je možné komunikovat a od kterých budete dostávat feedback na Vaši práci.
Odměna
Nabízíme velice zajímavé ohodnocení, které se zvyšuje se získanými zkušenostmi. Výplata za provedenou práci probíhá jednou měsíčně cca mezi 10.-20. dnem za předchozí měsíc. Odměna je výkonová a odvíjí se od kvality a množství odvedené práce. Za jeden napsaný popis je fixní odměna 100 Kč + variabilní odměna až 350 Kč odvíjející se od kvality a délky popisu. Rámcově se odměna přepočítaná na čistou hodinovou odměnu pohybuje v průměru okolo 110 Kč. Po získání zkušeností se někteří naši CW dostávají i na 150+ Kč čisté odměny za hodinu. Záleží pouze na vašich schopnostech a pečlivosti. Při vyšší efektivitě a kvalitě je možné dosáhnout vyšších odměn.
Uvedený rozpočet je pouze orientační a není nijak omezený.
Jedná se o jednorázovou spolupráci na vytvoření přibližně 50 popisů, cca tedy 2-3 měsíce. Pokud by však panovala oboustranná spokojenost, je možné v práci pokračovat na zcela jiných segmentech (elektronika, všemožné příslušenství apod.).
Pokud máte o danou pozici zájem, vyplňte prosím následující dotazník, který má za úkol zhodnotit Vaše schopnosti. Součástí je také praktický test v podobě popisu vybrané rybářské kategorie:
https://goo.gl/forms/uzG6HaFjrcRqXO3x1
Požadujeme
- Spolehlivost
- Perfektní češtinu
- Dobrou stylistiku
- Zkušenosti s rybařením a velmi dobrý přehled v tomto segmentu
- Schopnost vžít se do zákazníka a uvědomit si, co je při výběru zboží v dané kategorii důležité
- Zkušenost s psaním textů
- Odpracovat alespoň 10 hodin týdně
- Alespoň základní znalost HTML, případně ochota se jej naučit a dál se v něm rozvíjet
Nabízíme
- Ohodnocení dle odvedeného výkonu
- Maximální flexibilitu - pracujete z domova a kdy vám to vyhovuje
- Spolupráci s předními hráči na trhu
- Odborné vedení a možnost se zlepšovat
- V případě oboustranné spokojenosti stálé možnosti rozšiřování spolupráce
5 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 7. 3. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více