Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám vydělečný eshop + jeden malý vydělečný eshop

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 4. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
prodám dva výdělečné eshopy:
www.peckadarek.cz - jedná se o plně automatizovaný eshop. Je provozován na systému od Droppshing.cz. Tento eshop je schopen nabízet 36 produktů. dodavatel nabízí přes tisíc produktů, je tedy z čeho vybírat. Na eshop se tedy dávají sezonní věci. Vygeneroval několik objednávek, za měsíc cca zisk 500 Kč. Náklady jsou pouze cca 150 Kč/rok, jinak na eshop nejsou žádné náklady. Tento eshop prodávám jako bonus k druhému eshopu. Eshopu jsem nevěnoval téměř žádnou pozornost. Veškeré objednávky se vyřídí plně automaticky bez jakéhokoliv Vašeho zásahu. Jenom se jednou týdně podíváte, kolik vydělal :). Pokud by se někdo věnoval propagaci, vydělá více.
www.darkyso.cz - dropshipingový eshop na platformě od eshop-rychle.cz. Tento eshop má bez propagace při zapnuté pouze Heuréce obrat cca 10 000 Kč/měsíc. Marže se pohybuje od 25 - 45 % dle produktů, medián bude ohadem okolo 40%. Náklady jsou 350 Kč/mesíc za platformu, cca 150 Kč/rok za doménu. Do září je také zaplacené na platfomě premium, které má určité výhody, ale nevyužíval jsem je a myslím, že je zbytečné premium platit.
Zvýšit obrat a tím i zisky lze jednoduše i pomocí PPC reklamy, kolik na reklamu dáte, tolik budete mít zisk. Přenechám kontakt na PPC experta, který může reklamy spravovat a je seznámen s eshopem. Platí se podílem z čistého zisku, takže platíte mu podle toho, kolik Vám vydělá. Což je pro něho dobrá motivace a vy nemusíte platit zbytečně tisíce za agentůry.
Eshopy prodávám z důvodu, že se stěhuji do zahraničí o odcházím z tohoto oboru a přecházím na jiný obor, jenž mi vydělává podstatně více.
Eshopy jsou vhodné pro lidi, co chtějí mít vlastní eshop a nechtějí začínat od nuly nebo lidi, co si chějí rozšířít portfólio. Výhodou je, že nepodtřebujete žádné sklady, eet,.....
17 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
8 hodnocení
členem od 24. 2. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E