Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Ještě stále čekáte až vám někdo zadá vývoj webu? Nečekejte a vyvíjejte vlastní projekty! 12.Affiliate konference v Praze

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 4. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Jak začít vyvíjet vlastní projekty a stát se nezávislým na svých zákaznících? Vše podstatné se dozvíte na 12. AFFILIATE KONFERENCI 17.5.2018 v Praze.
Stále čekáte, až vám obchodníci přinesou zakázku? To už je dávno pryč!!!
Již před 5 lety desítky developerských společností různých velikostí, kteří vyvíjeli weby na zakázku, objevili kouzlo affiliate marketingu.
V začátcích developeři brali tvorbu svých webů, které jim začali generovat stabilní příjem z affiliate, jako doplněk ke stávajícímu zakázkovému vývoji. Postupem se peněžní příjem z těchto projektů v řadě společností stával stále významnější. V dnešní době už desítky vývojářských firem kompletně změnili svoji strategii a jejich vlastní příjem z affiliate projektů převyšuje zakázkovou výrobu webů.
Jak je to možné? Jaké jsou plusy affiliate?
Predikovatelný měsíční příjem - když máte zajímavý projekt, kam chodí jasná cílovka, je to ideální projekt na monetizaci přes affiliate, kde dostáváte provize z objednávek klientů, kteří přicházejí k inzerentovi přes vaše stránky.
Nezávislost na obchodním oddělení a na zákaznících - developujete svoje vlastní projekty, tedy svoje knowhow neprodáváte jednorázově za tvorbu webu pro zákazníka, ale dlouhodobě ze svých webových projektů získáváte každý měsíc peníze.
Všechny významné e-shopy nabízejí affiliate spolupráci - z těch největších to jsou Mall, Euronics, Kasa, Alza, Invia, Zoot, Answear, Footshop, Notino, Astratex, Košík, Decathlon, Sephora, Sconto, Siko, Asko, Baťa atd.
Jaké jsou mínusy?
Musíte se trochu věnovat marketingu nebo si na to někoho najmout, abyste získali na své affiliate projekty zákazníky, které následně monetizujete přes affiliate. Důležité je hlavně SEO.
Přijďte načerpat knowhow vašich kolegů, kteří se affiliate zabývají už řadu let!!!!
Zveme vás již na 12. Affiliate konferenci, která je zaměřena výhradně na výkonnostní marketing. Proběhne 7 přednášek a 4 workshopy s předními e-shopy (Footshop, Bibloo, Decathlon, Pilulka).
Účast kvalitních speakerů posouvá Affiliate konferenci do TOP performance kalendáře každého specialisty na výkonnostní marketing.
Konference zasáhne celou performance oblast. Všechny přednášky, stejně jako v minulých ročnících, budou zaměřeny na jasnou přidanou hodnotu affiliate partnerům a inzerentům, ať už stávajícím nebo i začínajícím.
Pojďte se stát součástí silné skupiny odborníků, kteří mění trh staré internetové reklamy na novou a perspektivní… PERFORMANCE IS IN OUR DNA!!!
Na 12. Affiliate konferenci vás zve celý tým VIVnetworks, s.r.o., který vybudoval v ČR a SR největší veřejnou affiliate síť.
Registrace zde
17 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 30. 3. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více