Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Další značka elektrických aut chce dobýt svět – Stojí za ní server ALIBABA – pokud se dostane i do ČR doména XPENG.cz Vám vydělá i tisíce

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 4. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Jestli jste ještě neslyšeli o automobilce Xiaopeng Motors, ani se nedivíme. Ale asi byste si měli tohle jméno startupové společnosti zapamatovat. Auta vyjedou pod názvem XPENG. Za automobilkou stojí druhý největší internetový obchod světa Alibaba. První model mohli vidět návštěvníci veletrhu CES. Jedná se o SUV s názvem G3, které zaujme i možností autonomního řízení. Používá k tomu 23 senzorů, 8 kamer, 12 ultrazvukových senzorů a tři vysokofrekvenční radary. A to je výbava opravdu hodně nabitá. Auto díky těmto senzorům dokáže i samo zaparkovat a následně oznámit svou polohu majiteli na mobil.
Celý článek: Novinky.cz 14.4.2018
Investiční doména za rizikovou cenu, že se nedostanou do prodeje v Evropě - pokud ano a Vy ji jednou prodáte oficiálnímu dealerovi - vyděláte tisíce
Článek, FOTO, VIDEO - ZDE - podívejte se, že vypadá tak, že opravdu může mít obrovský úspěch a dostane se do Evropy - tomu říkám já investiční doména - tady je reálný důkaz, že výrobek existuje, je opravdu COOL, začne se prodávat v Číně, ale jelikož chtějí vybírat peníze na výrobu dopředu - bude masově potom rozšířený a veliká pravděpodobnost i díky tomu serveru Alibaba, který na to rozhodně má peníze - aby se opravdu brzy posunul i do Evropy. Vezměte naši doménu za 4 tisíce korun nyní investičně ve velice reálné možnosti, že ji za - no dobře - 7 let prodáte za 100.000 Kč prvnímu zájemci, který bude chtít v ČR vyzkoušet, zda je třeba internetově nemůže prodávat.
Nemůžu si pomoct - 1 toto vajíčku na Černém mostě u nějakého velkého řetězce, jako kancelář, u toho stojí jedno Vaše (ukázkové) vozidlo, 2 precizní internetové podpory prodeje - webové stránky - a sem se Vám sjíždí všichni bohatí cizinci, Rusové ale i movití Češi z celé České republiky, protože prodáváte velice luxusní zboží za kterým prostě musí přijet a - bylo to přece domluveno přes Vaše luxusní webové prezentace - s našimi doménami, kdy tuto vzhledem k takto nastíněnému pojetí, můžete mít opravdu za INVESTIČNÍ CENU. BUĎ VAJÍČKO NEBO AUTO. Z obojího budou královské rabaty. Riziko je - pokud opravdu přijdou do Evropy - náklad na 1 vozidlo (ale bude Vaše) a 1 vajíčko - ale bude to Vaše luxusní nová kancelář - odkud budete třeba i ovládat tento prodej nejen pro ČR, ale i okolní země v zajímavě pojatém zpracování tohoto zajímavého knowhow.
Moje investiční cena 1 den po zabraní vypuštění informace na trh (všechny národní domény významných států jsou obsazeny) - 3.999 Kč - chcete někdo 5 písmenovou národní doménu vozidla, které rozhodně nebude dostupné masám?
Aby jste plně pochopili proč varianta XPENG.cz a NE X-Peng.cz - protože i výrobce v designu na vozidle ukazuje nějakou divnou pomlčku by se v některých prvcích mohlo zdát - tak se musíte podívat do hromadného výpisu všech LTD. XPENG.cz - všechny zabrány už profíky, já sem registroval opravdu poslední včera odpoledne CZ kupodivu a 2 hodiny sem Váhal, zda ji vzít nebo ne. X-PENG.cz v tuto chvíli skoro nikdo nekupuje - skoro všechny LTD jsou volné. Můžete si ji zabrat, zda to někdo chcete risknout víc, než já.
Dárek: Kdo chcete můžete si ještě dnes zabrat SK - opravdu Slováci jsou v tomto pomalejší než Češi - já blokuji opravdu ty co budou mít hodnotu třeba až za 2 roky např . www.ResidenceParkovaCtvrt.cz nebo www.POLESTAR.sk - ano, tady jsou vzledem k atraktivitě koupil verzi SK, protože POLESTAR se bude prodávat hlavně v Evropě, kdežto s XPENGEM bych to viděl opravdu tak na těch - 7 let. Proto nyní 3.999 Kč jako investici.
Dalších 200 investičních, uníkátních, exklusivních domén ZDE k prodeji
37 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 24. 2. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E