Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Central Group změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní Parkovou čtvrť – nabízíme k prodeji doménu www.ResidenceParkovaCtvrt.cz + OZ UPV ČR

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 14. 4. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
O několik tisíc obyvatel více bude mít Žižkov poté, co v severní části areálu Nákladového nádraží Žižkov dokončí developerská společnost Central Group novou rezidenční zónu nazvanou Parková čtvrť. Tu by mohl investor začít stavět už za rok a projekt počítá až se dvěma a půl tisíci nových bytů.
Zdroj: iDnes.cz
Nesmysl - výstavba už začala: Aktuální foto ze započaté výstavby - ZDE:
www.NejlepsiAdresyVeMeste.cz
Nabízíme k prodeji soubor unikátních domén vztahujících se k tomuto podnikatelskému záměru,
ParkovaCtvrtPraha.cz
ParkovaCtvrtRezidence.cz
ParkovaCtvrtResidence.cz
RezidenceParkovaCtvrt.cz
kdy tu nejzákladnější z nich -
www.ResidenceParkovaCtvrt.cz
jsme ochránili chráněnou známkou Úřadu průmyslového vlastnictví, a to obrazovou a slovní.
Varianty "Re -Z - idenceParkovaCtvrt" nebo "ParkovaCtvrt" již vzhledem k námi registrované známce a obrazové i slovní podobě - již nepůjdou registrovat, nebo je lze napadnout námitkou.
K čemu Vám toto nezpochybnitelné právo bude - záleží už pouze na Vás:
Magazín, katalog služeb, developerký záměr, realitní kancelář, nebo i prodej samostatného bytu v této rezidenci, který plánujete koupit za běžnou cenu 30.000.000 Kč,
což je třeba standardní cena luxusního bytu v Residenci Garden Towers, která od Parkové čtvrti je ve vzdálenosti 500 metrů - posouzení uplatnění naší OZ ponecháme výhradně na Vás.
NIKDO Vám nemůže odepřít právo využít slávy tohoto projektu a zabránit Vám v jakékoliv činnosti spjaté s tímto developerským projektem a miliard, které budou vloženy mimo jiné i do reklamy na podporu prodeje bytů zde, kde cena stejně jako u jiných rezidencí developera zde v centru nebude levnější než cca 3.000.000 Kč za studio 30 metrů čtverečních.
Exklusivně nabízíme nejzákladnější klíčová slova v národních doménách, které budou v budoucnu pravděpodobně procházet internetovými vyhledávači. Disponujeme nejrozšířenějšími slovními spojeními v doménách, které lidé skutečně vkládají do polí vyhledávačů. Profesionálním přístupem jsme schopni tyto webové adresy dostat na klíčová slova obsažené v námi nabízených doménách až na 1. místa vyhledávačů Seznam.cz a Google.cz, a to je pro Vás příležitost, že se dostanete vysoko nad svoji konkurenci, v podstatě na první místo pod placenou reklamu vyhledávačů – kam my – ale také umíme cílit za pomocí spolupráce s Managerem služby Seznam.cz – S – klik. Vše záleží na tom, zda se připravené developerské sny uskuteční a potom veškerá Média vzhledem k rozsáhlosti staveb poženou lidi přes televizi, rádia, tisku do internetových vyhledávačů, – kde pravděpodobně budou z logiky věci zadávat tyto klíčová slova – obsažené v námi provozovaných národních CZ doménách.
Cena platí pro rok 2018 za celý shora uvedený komplet, ke kterému se vztahuje celá tato aukce.
Více info ZDE:
www.ResidenceParkovaCtvrt.cz
19 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 24. 2. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E