Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

NET/ADO.NET, C#, PHP/MySQL, HTML5/CSS3, WordPress, PrestaShop + flexibee a SEO

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 4. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Jsme malý ale výkonný tým. Nabízíme tvorbu webových stránek na redakčním systému WodPress, kódování HTML5/CSS3 šablon, kódování WordPress šablon s důrazem na multiplatformní použitelnost, programování pluginu, tvorbu e-shopu postavených na redakčním systému PrestaShop včetně programování modulů a komplexního napojení na účetní systém flexibee. Tvorba individuálních projektů na CMS Umbraco. Programování na míru dle Vašich požadavků v uvedených programovacích jazycích.
PHP/MySQL + OOP, vývoj na Nette frameworku
C#, NET/ADO.NET - využití Azure cloud apod. + sharepoint.
Práce také s CMS - DNN, Umbraco, Centico, MojoPortal, SiteFinity a nopComerce.
#Kódování
HTML5/CSS3/JavaScript, tvorba plně responzivních šablon s důrazem na validitu a bezproblémovou indexaci kódu vyhledávači. Pracujem nejčastěji s Bootstrap a Foundation frameworky.
Tvorba vlastních šablon, úprava zakoupených šablon, programování pluginů na zakázku, přidávání nových polí do administrace (využití AFC - lifetime PRO multilicence) a jiné úpravy administrace, multijazyčné weby - WPML (lifetime licence). Práce s woocommerce. Realizovali jsme např. interaktivní mapu napojenou na Google Maps API s administrací, kde lze zadávat vlastní body (např. pobočky) včetně výpočtu trasy z vaší polohy k nejbližšímu bodu atd. XML import produktů - vhodné pokud chcete mít např. ve svém blogu přímo naimportované zboží, které pak odkazuje na e-shop pro zvýšení tržeb, možnost vkládání obrázků / příspěvků od uživatelů, možnost návštěvní knihy včetně zadání recenze na konkrétní službu nebo např. člena týmu, nejrůznější formuláře pro objednání zboží či služeb včetně podmíněné logicky, výpočtu ceny apod. Samozřejmě úprava či vytvoření libovolného pluginu dle zadání. Vlastní zabezpečovací balíček. Desítky úspěšných realizací.
{PrestaShop}
Tvorba vlastních šablon, úprava zakoupených šablon, programování modulů. Napojení .xml feedů od dodavatelů, napojení na srovnávače zboží, platební brány (např.: GoPay, ČSOB). Dále jsme řešili např. přihlášení uživatelů přes sociální sítě (facebook/google+), úprava produktové karty v administraci - přidání nových polí, možnost propojit e-shop s blogem s možností přímého nákupu na úrovni článku (zadání souvisejících produktů k danému článku) včetně zobrazení relevantních článků u daného produktu, vlastní modul pro obchodníky - možnost vystavit slevové kupóny na základě kterých se vytvoří vazba zákazník <> obchodník s následným výpočtem provizí danému obchodníkovi, možnost nakoupit přímo z vyhledávacího našeptávače, možnost výběrů dárku v košíku dle pravidel včetně odstupňování dostupného dárku dle útraty, marketingové nástroje - např. kup dva produkty v této kategorii a získej třetí zdarma, automatické párování plateb s bankou včetně plateb na dobírku, exporty na dopravce. Máme také komplexní propojení na účetní systém flexibee včetně řešení EET (e-shop přímo vytváří a zasílá do flexibee pokladní doklad), věrnostní program - uživatel získává dle útraty automaticky vybranou slevu, propracovaná sekce pro velkoodběratele, napojení na marketingové a analytické nástroje (adwords, sklik, facebook pixel, malchimp, smartsupp...).
Umbraco_
Vhodné pro vývoj individuálních webových portálů či e-shopu s důrazem na výkon a zabezpečení (např. finanční portály). Vytvoření individuální administrace dle potřeb klienta s libovolným provázáním a vyhodnocováním dat, např. výpočet nabídky dle zadaných parametrů, vygenerování pojistné smlouvy apod. Možnost vytvoření individuální klientské sekce. Moduly pro vytváření komunity - fórum, psaní recenzí. Vše lze napojit na libovolnou šablonu. Máme vícero všeobecně aplikovatelných modulů a není problém cokoliv doprogramovat dle potřeb.
↑SEO↑
Vstupní analýza on-page, kontrola obsahu, vyhodnocení odkazového profilu, Analýza dat z GA a GWT. Monitoring pozic a jejich zlepšování. Kreativní hledání možností pro zviditelnění na nové kl. fráze. U projektů úspěšně zvyšujeme organickou návštěvnost.
Reference zasílám na vyžádání do PM.
Osobní setkání možné v Praze, Brně i Ostravě.
Hodinová taxa - programování pro WordPress či kódování = 500 Kč, SEO = 550 Kč, PrestaShop = 600 Kč, Umbraco = 800 Kč
34 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
29 hodnocení
členem od 19. 3. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Ovie (228 hodnocení)
17. 5. 2020

Všechno v pořádku a doporučuji!

ikona hodnoceni
od Draftspot (12 hodnocení)
19. 10. 2019

Super spolupráce, budeme rádi za pokračování 🙂

ikona hodnoceni
od xakrurychle (12 hodnocení)
29. 11. 2018
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.

Další nabídky Více