Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme programátora (nebo menší IT firmu) do projektu v oblasti cross border e-commerce

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 3. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Pro náš projekt v oblasti cross-border e-commerce hledáme kolegu back-end vývojáře, který perfektně zvládá PHP, MySQL, Java, Symphony (nebo jiný framework), má zkušenosti s tvorbou a dokumentací rozsáhlých API (v našem projektu figuruje jedno otevřené API a několik vnitřních), objektovým programováním. Nemusí jít jen o samotného vývojáře, může to být I menší IT firma či tým programátorů. Základem je nejen programování na základě technického zadání, ale take pochopení byznysu a tím optimalizace projektu v procesu vývoje.
Nabízíme finanční ohodnocení podle dohody (za předané etapy díla) nebo dohodnutý podíl na zisku z projektu. Hledáme někoho, kdo bude u samotného vzniku projektu, ale bude u něj motivace projekt dále rozvíjet a vylepšovat. Chceme správného parťáka, člověka, který nám sedne to týmu a bude na projektu pracovat s nadšením. Ideálně by to měl být někdo z Prahy nebo blízkého okolí, kvůli možnosti týmové práce naživo.
V týmu již máme kolegu, který perfektně zvládá UI, front-end, Java, MySQL a testování, má výborné analytické myšlení a pochopil byznys procesy v projektu. Člověk, kterého hledáme by měl projekt vest a tento náš kolega mu bude k ruce.
Projekt není vyloženě start-up, který přináší něco nového nebo objevuje trh. Trh existuje a je vyzkoušený mnohaletou praxí s velkými společnostmi. Cílem našeho projektu je přinést automatizované řešení pro střední a menší firmy, které nemají tak velké rozpočty, ale chtějí zákazníky z dalšíh zemí. Výhodou je, že projekt je možé dale rozvíjet a nasazovat další procesy a zvětšovat tím množství služeb pro zákazníky.
Z technické stránky přesně víme co chceme, víme jak má projekt fungovat, hledáme schopného realizátora – vývojáře.
Veškeré detaily rádi probereme při osobní schůzce v Praze, pište do SZ.
7 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 27. 6. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více